Publicador de continguts


Conclou l’actuació especial de neteja a la plaça del Tub


15 de març de 2024

Operaris municipals han netejat les pintades vandàliques i rehabilitat el mobiliari urbà de la zona les darreres setmanes

Palma, 15 de març de 2024.- L’actuació especial de neteja i rehabilitació que han duit a terme diverses àrees municipals a la plaça del Tub ha conclòs aquesta setmana i, d’aquesta manera, s’han eliminat totes les pintades vandàliques de l’espai i s’ha rehabilitat o substituït el mobiliari urbà.

Com es pot recordar, el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, va presentar aquesta intervenció extraordinària el passat 19 de febrer al mateix temps que anunciava la segona fase del pla de xoc “Palma a punt”. En aquell moment, el primer edil va posar aquestes actuacions com a exemple del compromís d’equip de Govern amb la millora de la neteja al municipi. Tant el “Palma a punt” com les actuacions extraordinàries realitzades a l’esmentada plaça del Tub o a la plaça de l’Olivar, són complementàries als treballs ordinaris de les diferents àrees.

L’objectiu d’aquestes iniciatives és, entre altres, acabar amb les pintades vandàliques del municipi i, segons va destacar Martínez, la plaça del Tub era un dels “punts negres”. En l’operatiu, així mateix, s’ha arreglat l’arbrat de la zona.

Únicament, de tota la plaça queden per a arreglar un tram del lateral que dona al carrer de Jesús i un altre tram del carrer de Llorenc Cerdà. La neteja de tots dos espais està pendent de l’autorització de la Comissió de Centre Històric. Així mateix, pròximament es rehabilitarà l’escultura Sòlid de contrast, de Pere Rabassa i Eugenio de la Fuente, que feia deu anys que no tenia gens de manteniment, en una actuació que s’integrarà en el pla de reforma de totes les escultures del municipi.

Data darrera modificació: 15 de març de 2024