Can Oms acull la presentació de la IV edició del Campionat de Cuina Vegana Ciutat de Palma - Comunicació i Premsa
Can Oms acull la presentació de la IV edició del Campionat de Cuina Vegana Ciutat de Palma

El certamen, organitzat per ASCAIB, compta amb el suport de l'Ajuntament i del Consell de Mallorca
Palma, 11 d'octubre de 2024. El pati de Can Oms ha acollit aquest divendres la presentació de la IV edició del Campionat de Cuina Vegana Ciutat de Palma, organitzat per l'Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears (ASCAIB) amb el suport de l'Ajuntament de Palma i del Consell de Mallorca.
El certamen es durà a terme al Reial Club Nàutic de Palma el pròxim 11 de novembre.
El primer tinent de batle, i regidor de Turisme i Cultura, Javier Bonet, ha agraït, durant la seva intervenció, al president d'ASCAIB, Koldo Royo, i a tot el seu equip la posada en marxa d'una iniciativa com aquesta.
“Som notícia a nivell nacional amb aquest campionat de cuina vegana, i són cada vegada més els cuiners que volen venir a optar-hi”, ha destacat Bonet.
El regidor, a més, ha posat en valor “la qualitat dels establiments de restauració de la ciutat de Palma i de l'illa” durant el seu discurs, subratllant el “salt sense precedents” que ha experimentat el municipi en el camp de la restauració.
Per a finalitzar, ha incidit en l'aposta de l'Ajuntament per la cuina i la restauració, amb la posada en marxa d'una regidoria dedicada a aquest sector.
“És un orgull per a aquest consistori que el campionat dugui el nom de la ciutat de Palma, perquè permet connectar directament el municipi amb un esdeveniment tan important que se centra en el producte local”, ha conclòs Bonet, que ha animat tots els cuiners a participar en aquest certamen.
En la presentació d'aquest divendres, també hi han estat presents la regidora de Comerç, Restauració i Autònoms, Lupe Ferrer; el director general de Comerç i Restauració, Antoni Fuster; el director de Promoció Econòmica i Producte de Mallorca del Consell, Álvaro Antonio Roca, i el xef i president d'Ascaib, Koldo Royo.
IV Certamen de Cuina Vegana
El IV Certamen de Cuina Vegana Ciutat de Palma amb Producte Local és un concurs en el qual s'utilitzen productes de proximitat i de temporada per a l'elaboració de plats de cuina vegana.
Els cuiners, en aquest cas, competiran en les diferents categories, i les seves elaboracions seran avaluades per un jurat, que tindrà en compte l'originalitat, la presentació, el sabor i la utilització d'ingredients locals i de temporada.
El concurs està obert a cuiners professionals i estudiants de cuina, majors de 18 anys i residents a Espanya, i les elaboracions que s'hi presentin han de ser 100% veganes i incorporar, almenys, un producte local de Mallorca. A més, les creacions dolces hauran de ser sense glútens.
Data darrera modificació: 11 d’octubre de 2024