Publicador de continguts


Bicipalma estrena una nova estació a la rotonda de Son Pacs


12 de setembre de 2023

Palma, 12 de setembre de 2023.- El tinent de batle de Mobilitat i Polígons Industrials, Toni Deudero, acompanyat de la gerent de la Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes SA (SMAP), Lydia Pérez, i del director general de Polígons Industrials, Pedro Led, ha inaugurat una nova estació de Bicipalma situada a la rotonda de Son Pacs, al camí dels Reis número 419.

A l’acte d’inauguració també hi han estat presents el president de l’Associació d’Industrials de Mallorca (ASIMA), Francisco Martorell, el director gerent d’ASIMA, Toni Monjo, i el president de l’Associació Polígon de Son Rossinyol, Toni Reinés.

Amb aquesta nova estació, Bicipalma suma un total de 76 estacions i millora la connectivitat dels polígons industrials, ja que la nova estació està situada entre Son Castelló i Son Rossinyol.

L’Àrea de Mobilitat ha duplicat la capacitat de l’estació de Son Rossinyol, que passa a tenir 22 ancoratges, davant els 12 disponibles fins ara.

La millora de la capacitat d’aquesta estació dona resposta a l’increment detectat de la demanda d’usuaris a Son Rossinyol i s’emmarca en l’objectiu de reforçar la mobilitat entre polígons i donar un impuls a la mobilitat laboral.

El projecte Bicipalma ha estat finançat amb fons Next Generation de la Unió Europea inclosos dins el fons de Recuperació, Transformació i Resiliència i adjudicat a l’empresa NextBike per un import de 2.991.220 euros.

 

 

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023