Publicador de continguts


Avui s'han lliurat els premis de la 36a edició de la Marató Fotogràfica de Palma


8 de març de 2023

Palma, 7 de març de 2023.- La regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Clàudia Costa, i el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal i president d'EMAYA, Ramon Perpinyà, han assistit avui a l'acte de lliurament dels premis de la Marató Fotogràfica de Palma, que ha tingut lloc al pati del Casal Solleric.

L'activitat, que enguany ha celebrat la 36a edició, s'inclou en el programa de festes de Sant Sebastià 2023. 250 persones hi han participat enguany amb més de 2.000 instantànies capturades amb els seus telèfons mòbils, càmeres digitals i analògiques. Per tercer any consecutiu l'empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram, EMAYA, hi ha col.laborat proposant als participants fer tres fotografies sobre el tema "Palma neta, una tasca compartida".

L'objectiu és conscienciar la ciutadania de la importància de col.laborar per a mantenir una ciutat més neta.

Els altres temes d'enguany han estat "Color", "Arbres", "Emocions", "Sentits" i "Reflexos".

Des d'avui i fins al pròxim 31 de març el Casal Solleric acollirà una mostra amb prop de 200 imatges. També es projectarà un vídeo en el qual es podran veure 170 imatges més participants en el concurs. A banda de l'Ajuntament de Palma i d'EMAYA, l'edició d'enguany ha comptat amb la col.laboració de Foto Ruano, el CEF Escola d'Arts Audiovisuals, Escola EDIB, Curs Fotografia Mallorca, Betacolor, Mercat de l'Olivar i Ocimax, Augusta, Rívoli i cines de Manacor. El Jurat ha estat integrat per Pep Caparrós, Juanjo Alfonso i Pilar Negredo, organitzadora de l'esdeveniment i mestre de cerimònies de l'acte d'avui.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023