Publicador de continguts


Avui finalitzen les obres al carrer de la Unió


21 d’abril de 2023

Avui, dia 21 d'abril, finalitzen les obres que estava realitzant EMAYA al final del carrer de la Unió, que formen part del projecte de renovació de la xarxa d'aigua potable i clavegueram i millora del drenatge del carrer de Jaume III i de la plaça del Rei Joan Carles I.

D'aquesta manera es reobre el trànsit a l'ACIRE del carrer de la Unió, que havia estat tancat en sentit plaça del Rei Joan Carles I. Així mateix les línies 4, 7, 20 i 35 de l'EMT, que s'havien desviat durant les obres, recuperen els seus recorreguts habituals.

Entre els dies 11 i 21 d'abril s'han executat els darrers treballs d'aquest projecte, les connexions d'aigües pluvials de davant la parada d'autobusos de l'inici del carrer de la Unió, així com la pavimentació definitiva.

Recordem que les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable i clavegueram i millora del drenatge del carrer de Jaume III varen començar el gener de 2022 i s'han realitzat en diverses fases per a reduir al màxim les molèsties i limitacions, especialment durant la temporada turística i celebracions festives. Precisament aquestes darreres actuacions no s'havien pogut fer abans per la coincidència amb diverses festes i esdeveniments (Nadal, Cavalcada dels Reis, Sant Sebastià, Sa Rua, Dia de les Illes Balears i Setmana Santa).

Els treballs han suposat la substitució de 300 metres de clavegueram i 200 de conduccions d'aigua potable, per tal de millorar el servei, i evitar fuites i avaries.

Així mateix, també s'han renovat dels embornals d'aquesta zona per a facilitar el drenatge de l'aigua de pluja i evitar inundacions, freqüents a la zona de la plaça del Rei Joan Carles I i del passeig del Born.

L'execució d'aquest projecte ha suposat una inversió de 244.500 € i la creació de 8 llocs de feina directes a l'obra.

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023