Publicador de continguts


Aprovada la contractació d’equipaments de defensa i autoprotecció per a la Policia Local per un import de 203.442 euros


2 de maig de 2024

Palma, 2 de maig de 2024.- La Junta de Govern ha donat el vistiplau als plecs per a la contractació del subministrament i equipaments de defensa i autoprotecció per a la Policia Local de Palma.

En aquest context, la portaveu de l’equip de Govern, Mercedes Celeste, ha explicat que amb aquestes adquisicions “es cobreixen les necessitats d’autodefensa que demana l’actual plantilla de la Policia Local. Aquest plec també inclou els 55 nous agents que tenen previst començar la seva formació el mes de setembre”.

El contracte té un pressupost de 203.422 euros en un subministrament de sis mesos dividit en 14 lots.

Entre les adquisicions que estableix aquest contracte hi ha 160 unitats de guardapits antibales, antiarmes curtes i protectors de cames; 112 unitats de fundes de guardapits de diversos tipus; 80 unitats de defenses extensibles i fundes, 100 unitats de defenses semirígides amb corretges; 50 unitats de grillons amb funda; 100 unitats d’esprais defensius amb funda; 100 llanternes, 14 cascs de protecció, 2 escuts de protecció i 25 fundes d’armes.

“L’objectiu és dotar la Policia Local de tots els mitjans humans i materials necessaris perquè puguin desenvolupar la seva feina amb la màxima eficàcia”, ha destacat la portaveu municipal.

 

Data darrera modificació: 2 de maig de 2024