Publicador de continguts


Adjudicades les obres de la senda ciclable que connecta el camí de Can Bogueta i l'aeroport per 391.359 euros


8 d’agost de 2022

Aquesta actuació està inclosa al Pla de connexió ciclista que permetrà sumar 2,2 quilòmetres d'itineraris per a bicis a la xarxa ciclista

Palma, 8 d'agost de 2022.- Les obres per executar la nova senda ciclable que connectarà el camí de Can Bogueta amb l'aeroport varen ser adjudicades la setmana passada a l'empresa Melchor Mascaró amb un cost de 391.359 euros.

Aquest nou itinerari ciclista és un dels quatre que s'han projectat en el marc del Pla de connexió ciclista i que permetran sumar un total de 2,2 quilòmetres a la xarxa ciclista actual, que ja suma 100 quilòmetres.

La nova senda ciclable de Can Bogueta, en concret, suma 558 metres lineals i connecta l'aeroport  des del camí de Son Fangos a traves del camí de Can Bogueta amb el carrer del Vaixell i tot l'itinerari ciclista de la primera línea de la Platja de Palma.  

Aquest projecte permet construir una nova senda ciclable que unirà el camí de son Fangos (darrere l'aeroport) amb la primera línia de la Platja de Palma a través del camí de Can Bogueta i el carrer del Vaixell.

L'actuació s'executarà en dues zones, una a la part rural,  que respectarà el traçat del camí de Can Bogueta,  i una segona al carrer del Vaixell, on es farà una reordenació del trànsit per a aconseguir una senda ciclable de 4 metres d'amplada per a bicis i vianants.

Aquesta intervenció inclou la sembra d'arbres i plantes autòctones al llarg del traçat de la senda ciclable.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023