Publicador de continguts


10 nins amb cardiopaties gaudiran de la Copa del Rey de Vela a bord de l'Olimppia Naval


2 d’agost de 2011

Palma, 2 d'agost de 2011.- L'Ajuntament de Palma, Creu Roja, Menudos Corazones i Olimppia Naval han col.laborat per fer possible que el proper dijous 4 d'agost un total de 10 nins amb cardiopaties congènites de la Fundació Menudos Corazones puguin accedir i descendir del veler Olimppia Naval, participant a la Copa del Rey Audi Mapfre de Vela, mitjançant una zodiac amb un patró i un socorrista que facilita Creu Roja.

Gràcies a la feina conjunta de Menudos Corazones Creu Roja, Olimppia Naval i l'Ajuntament de Palma, aquest grup d'infants tindrà ocasió de viure l'experiència de la competició de la Copa del Rey Audi Mapfre de Vela i podrà gaudir des de la mar de les vistes de la badia de Palma.


Fundació Menudos Corazones

La Fundació Menudos Corazones és una entitat sense ànim de lucre, que treballa en favor dels familiars i amics de nens i joves amb malalties cardíaques, tant congènites com adquirides. La principal preocupació de la Fundació Menudos Corazones és possibilitar la curació, el desenvolupament integral i la millora de la qualitat de vida dels nens i adolescents que pateixen cardiopaties.

Més informació a www.menudoscorazones.org.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023