Publicador de continguts


"Mullaria" posa en comú experiències de dones gitanes de Palma


8 de març de 2023

Palma, 7 de març de 2023.- El regidor de Justícia Social, Feminisme i LGTBI+, Alberto Jarabo, i la directora general de l'Àrea de Justícia Social, Meritxell Esquirol, han participat avui a Son Gotleu en l'activitat "Tertúlia Mullaria", que s'emmarca en el programa d'actes que el consistori ha preparat amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, el 8M.

Més de 25 dones han participat en "Tertúlia Mullaria" (Mullaria vol dir "dona" en caló) al Casal de Barri de Son Gotleu en què han tingut l'oportunitat d'explicar les seves històries i experiències de vida. Aquesta iniciativa ha esdevingut un espai de confiança i intercanvi en el qual han donat a conèixer els condicionants estètics i culturals als quals constantment han de fer front en el seu dia a dia.

"Viuen sempre sota la cultura de la sospita, hem de defugir aquests estereotips sexistes i culturals sota els quals viuen", ha explicat el regidor Alberto Jarabo, qui ha posat l'accent que "aquesta tertúlia és un espai molt positiu per a fer sentir les seves veus. Són dones que viuen invisibilitzades i sovint excloses. El feminisme també és d'elles, les experiències d'aquestes dones serveixen per a construir noves visions i nous feminismes".

Data darrera modificació: 18 de maig de 2023