Publicador de continguts


» L'Ajuntament inicia una campanya per a reduir el consum de bosses


8 de març de 2011

· L'Ajuntament de Palma inicia una campanya de conscienciació sobre la necessitat de reduir el consum de bosses de plàstic i envasos d'un sol ús als mercats municipals
· La campanya "Passa de bosses, surt amb la teva" pretén reduir el consum de bosses de plàstic als mercats municipals sortejant bosses de compra que s'han elaborat reciclant banderoles  publicitàries
· Durant aquestes dues setmanes, els placers repartiran, entre els seus clients, tiquets amb els quals podran participar en el sorteig de 500 bosses de compra
· Aquest és el primer producte que es fabrica sota la marca "Recicla Palma", amb la qual es vol distribuir merchandising per promocionar la sostenibilitat a la ciutat.

Palma, 4 de març.- L'àrea de Salut i Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma inicia una campanya de conscienciació sota el lema "Passa de bosses, surt amb la teva" per reduir el consum de bosses i envasos de plàstic d'un sol ús, als cinc mercats municipals de Palma: Pere Garau, Camp Redó, Mercat de l'Olivar, Mercat de Llevant i Mercat de Santa Catalina.


Per tal de dur a terme aquesta campanya, s'han dissenyat unes 500 bosses de compra i 250 davantals a partir de les banderoles utilitzades per a anunciar esdeveniments com ara fires, congressos o actes culturals a les faroles de Palma.


L'Ajuntament de Palma repartirà, a més, un total de 250 davantals, un per cada lloc de venda dels mercats de Palma. Amb aquesta acció, els placers dels mercats ajudaran també a promoure la campanya per reduir el consum de bosses de plàstic entre els seus clients.


Les bosses es repartiran per un sistema de sorteig entre els usuaris dels mercats municipals. Els placers faran entrega d'unes butlletes als clients, que aquests ompliran amb el nom, telèfon i/o e-mail, i la dipositaran a les urnes col.locades amb aquesta finalitat a cada un dels cinc mercats municipals.


Es podran dipositar les butlletes des d'avui i fins el 21 de març. Dia 25 de març es procedirà a l'entrega de les bosses als guanyadors.


El nombre de bosses que es sortejaran a cada mercat anirà en funció del nombre de llocs de venda.


Recicla Palma


El disseny d'aquestes bosses són també el primer producte que es produeix sota la marca "Recicla Palma". Aquesta marca és un projecte que té com objectiu reciclar el 90% de les banderoles publicitàries produïdes a Palma per convertir-les en bosses de diferents mides, formes i usos, així com d'altres elements de merchandising i de promoció de la ciutat associats a la voluntat de promoure la sostenibilitat.


Fins ara, aquestes banderoles publicitàries havien servit per "donar a conèixer un determinat fet cultural o social". Ara, se'ls dóna una nova vida converint-les en bosses a través d'un programa de reciclatge.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023