Publicador de continguts


Visita a Son Fuster Vell per a informar de l'actuació coordinada duita a terme per a millorar la neteja a la zona


5 d’agost de 2019

La regidora d'Infraestructures, el regidor de Promoció Econòmica i el president d'EMAYA han acompanyat els agents de Mercats i els controladors mediambientals

Infraestructures inverteix 72.952 euros per a pavimentar 3.500 metres quadrats i facilitar les tasques de neteja d'EMAYA

Palma, 3 d'agost de 2019.- La regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor; el president d'EMAYA, Ramon Perpinyà, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo A. Romero, han visitat avui el mercat de Son Fuster Vell per a informar de l'actuació coordinada que s'ha executat a la zona amb l'objectiu de millorar la neteja per part d'EMAYA. A més, també se'ls ha explicat les normes de neteja que regeixen, l'incompliment de les quals pot suposar sancions de fins a 750 euros.

Els regidors han acompanyat els agents de Mercats i els controladors mediambientals que han visitat la zona per a comprovar que es compleix la normativa. A la zona s'han instal.lat quatre cartells informatius de gran mida on s'expliquen les normes que s'han d'aplicar en relació a la neteja. A més, recorden que "Embrutar té un cost" i que les sancions poden arribar als 750 euros. L'objectiu és mantenir l'espai net amb la col.laboració de tothom.

Actuació

L'actuació a l'aparcament de Son Fuster Vell s'inicià fa un mes amb tasques prèvies (desbrossat i preparació del terreny). Després s'ha asfaltat el parterre i s'ha tancat el recinte. En total l'Àrea d'Infraestructures ha invertit 72.952,13 euros en aquesta actuació, que ha consistit a pavimentar un total de 3.500 metres quadrats que inclouen tot el perímetre d'aquest aparcament.

Una vegada enllestides les obres, les màquines d'EMAYA poden fer net en millors condicions. EMAYA també ha senyalitzat l'aparcament advertint de la importància de complir l'Ordenança de neteja, a més de vigilar de forma activa el compliment de la normativa de neteja per part dels controladors mediambientals.

L'actuació coordinada entre ambdues regidories cerca aportar solucions i atendre una demanda tant dels veïns com dels empresaris de la zona, que demandaven més neteja d'aquest espai després de la celebració del mercat de segona mà que s'hi du a terme cada dissabte.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023