Publicador de continguts


Víctimes de Violència de Gènere i escolars de Palma han visitat Cabrera


2 d’agost de 2010

. Les visites s'han realitzat en dues jornades, 27 i 31 de juliol
. Aquest programa pretén acostar nous col.lectius el Parc Nacional, que pertany al terme municipal de Palma


Els passats dies 27 i 31 de juliol visitaren el Parc Nacional de Cabrera un total de 66 alumnes de centres públics de Primària de Palma i 19 mares amb els seus 26 fills del Servei d'Atenció Integral a Víctimes de Violència de Gènere respectivament. Les excursions, totalment gratuïtes, s'han realitzat gràcies al programa 'Conèixer Cabrera' que ha creat enguany la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma amb la col.laboració de la regidoria d'Igualtat i Drets Cívics.


La primera de les visites es va dur a terme el passat dilluns 27 de juliol: gràcies a aquest programa visitaren Cabrera 66 alumnes de primària que participen a les escoles d'estiu organitzades per les Associacions de Mares i Pares i els centres educatius dels centres CP Marià Aguiló, CP Anselm Turmeda, CP Son Serra, CP Son Quint, CP Son Pizà, CP Sant Jordi, CP Els Tamarells, CP Can Pastilla i CP Son Ferriol.


Amb aquestes dues visites, que han estat completament gratuïtes pels participants, el programa 'Conèixer Cabrera' pretèn acostar a nous col.lectius el Parc Nacional de Cabrera, que pertany al terme municipal de Palma.


Les visites han inclòs el trasllat dels infants i de les mares i els seus fills amb autobús fins a la Colònia de Sant Jordi i, des d'allà, s'han desplaçat amb vaixell fins al Parc, on han pogut gaudir d'una visita guiada al Castell i al Museu del Parc Nacional.


Data darrera modificació: 13 de març de 2023