Publicador de continguts


UNICEF visita l'Ajuntament per a conèixer els avanços en el Pla municipal de la infància i l'adolescència


4 d’octubre de 2018

El batle s'ha reunit amb el comitè estatal d'UNICEF per a exposar els objectius que l'Ajuntament s'ha marcat per a convertir Palma en la Ciutat dels Infants

La jornada d'avui ha inclòs reunions amb els òrgans interns i amb els infants que són membres del Consell de la Infància

Palma, 4 d'octubre.- El batle de Palma, Antoni Noguera, l'especialista en polítiques socials de la Infància del Comitè Estatal d'UNICEF Gabriel González Bueno i Patricia Greses, tècnica de polítiques de la infància i cooperació d'UNICEF a Balears, s'han reunit avui matí a l'Ajuntament per a exposar els objectius que l'Ajuntament s'ha marcat per a convertir Palma en la Ciutat dels Infants.

Cal recordar que l'Ajuntament aprovà el passat mes d'abril el Pla municipal de la infància i l'adolescència 2018-2020. La reunió d'avui és una passa més en el procés de la candidatura de Palma com a Ciutat Amiga de la Infància, una iniciativa internacional liderada per UNICEF que crea un segell distintiu per a impulsar polítiques municipals que garanteixin el desenvolupament integral d'infants i adolescents amb un enfocament de drets. La resolució que determinarà si Palma és declarada Ciutat Amiga de la Infància es produirà el mes de novembre.

A més de la reunió amb el batle la jornada d'avui ha inclòs reunions amb els òrgans interns de coordinació del Pla municipal, tant amb la comissió executiva com amb la comissió tècnica. Així mateix, en el marc de la jornada d'avui s'inclou una trobada amb els infants que formen part del Consell de la Infància.