Publicador de continguts


Un total de 130 palistes participen a la quarta edició del Trofeu Palmadona de Piragüisme femení


9 de març de 2020

Set clubs balears han participat a la prova que ha tingut lloc avui al parc de la Mar

El R.C.N. Palma s'ha proclamat campió del Trofeu per clubs, seguit del Club de Piragüisme Parc de la Mar, i del C.V. Port d'Andratx


Palma, 7 de març.- El parc de la Mar ha acollit aquest matí la quarta edició del Trofeu Palmadona de Piragüisme Femení, una prova organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport i la Federació Balear de Piragüisme, que ha aconseguit congregar enguany a 130 esportistes, entre palistes amateurs i federades.

Amb aquest esdeveniment, que forma part del programa Palmadona, l'IME pretén motivar i incrementar la participació de les dones en el piragüisme així com donar suport i visibilitat a les categories femenines d'aquest esport, mostrant una vegada més el talent de les palistes balears.

La prova, inclosa en el calendari balear, s'ha organitzat d'acord amb el Reglament general d'aigües tranquil.les amb la participació de set clubs balears: RCN Palma, RCN Port de Pollença, RCN Portopetro - Inturotel,, CV Port d'Andratx, CN Portitxol, Club de Mar i Club de Piragüisme Parc de la Mar.
En finalitzar la competició, el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha lliurat els premis a les guanyadores de les diferents categories.

En la classificació per clubs, el R.C.N. Palma s'ha proclamat campió del Trofeu amb 368 punts, seguit del Club de Piragüisme Parc de la Mar, amb 142 punts, i del C.V. Port d'Andratx, que ha finalitzat la competició amb un total de 123 punts.
Totes les palistes han rebut una medalla, begudes i obsequis per a premiar la seva participació, gràcies a la col.laboració d'Autovidal, Jeep i Coca Cola.

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2022