Publicador de continguts


Un grup de 100 nins i nines de Palma gaudiran d'una jornada nàutica a la Copa del Rei


27 de juliol de 2010

. Aprendre com es preparen les embarcacions i les seves tripulacions abans d'una regata i el seguiment de prop de la competició són algunes de les experiències que viuran aquests nins i nines a la badia de Palma


L'Institut Municipal de l'Esport (IME) en col.laboració amb el Reial Club Nàutic de Palma acostaran 100 nins i nines de Palma a l'esport de la vela en el marc de la Copa del Rei Audi Mapfre que té lloc a la badia de Palma la primera setmana d'agost.


El proper dimecres 4, al voltant de 100 nins i nines de Palma gaudiran d'una jornada de navegació; es tracta de viure directament el món de la vela en el seu ambient. Durant la jornada els nins i nines aprendran com es preparen les embarcacions abans de la competició i, tot seguit, faran el seguiment de la mateixa regata a la badia de Palma.


Els nins i nines afortunats són els inscrits, d'entre 9 i 14 anys, a les colònies d'estiu i temps lliure 2010 de l'Institut Municipal de l'Esport de Palma, que es desenvolupen a diverses instal.lacions municipals esportives durant tot l'estiu.


A primera hora els nins i nines realitzaran una visita per les instal.lacions de l'RCNP, acompanyats d'un responsable del Club Nàutic, en què podran veure els diferents tipus d'embarcacions, la preparació dels vaixells i les tripulacions participants a la regata, així com una explicació sobre en què consisteix la regata. A continuació, i coincidint amb la sortida de les embarcacions del port cap al camp de regata, els nins sortiran del Reial Club Nàutic de Palma a bord d'un catamarà que els conduirà a la zona de competició perquè puguin viure la regata amb proximitat. Els nins i nines estaran acompanyats en tot moment dels seus monitors, que se'n faran càrrec, així com d'un guia de l'RCNP que els donarà les explicacions.


Amb aquesta activitat l'Institut Municipal de l'Esport vol apropar els nins i nines de Palma a l'esport de la vela en un marc incomparable, com és la Copa del Rei Audi Mapfre de Vela, regata de prestigi que reuneix a la badia de Palma 90 embarcacions procedents de 18 països. Palma és una ciutat oberta a la mar gràcies, en part, a aquest tipus d'esdeveniments nàutics d'abast internacional. És per això que des de l'Ajuntament de Palma i l'IME es vol fer partícips els ciutadans d'aquests esdeveniments esportius que aporten riquesa a la nostra ciutat.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023