Publicador de continguts


Tots els grups municipals acorden dur endavant auditories a les empreses públiques


30 de setembre de 2010

. La decisió s'ha pres en la comissió no permanent de sanejament de les empreses municipals


La comissió no permanent de seguiment dels plans de sanejament de les empreses municipals, de la que formen part tots els grups municipals de l'Ajuntament de Palma, ha acordat avui, per unanimitat, la realització d'auditories a les distintes empreses públiques.


Durant la reunió mantinguda avui matí s'ha acordat, en primer lloc, cercar ofertes entre empreses auditories especialitzades en auditar administracions públiques per dur endavant les auditories de gestió (de contractació i personal) a l'Empresa Municipal de Transports (EMT) i a Emaya, les empreses públiques de major volum i amb més pressupost. Les auditories de gestió es sumen a les contables que es duen a terme regularment.


Quant a l' Empresa Municipal d'Obres Públiques (EMOP), Funerària i Societat Municipal d'Aparcaments (SMAP), s'ha decidit que les auditories contables anuals s'ampliaran per incrementar el seu abast de control a aspectes de contractació i personal.


La comissió no permanent de seguiment dels plans de sanejament de les empreses municipals està presidida pel regidor del grup del PP Alvaro Gijón i està integrada també pel tinent de batlessa i regidor d'Hisenda Andreu Alcover com vicepresident i els regidors Guadalupe Pulido (PSOE), Eberhard Grosske (Bloc), Llorenç Palmer (UM), Mauricio Rovira (PP); Julio Martínez (PP) i Carlos Veramendi (PP).

Data darrera modificació: 13 de març de 2023