Publicador de continguts


Tot a punt per a la 44ª edició del Trofeu Ciutat de Palma de bàsquet


23 de setembre de 2010

. Seran 3 els equips que es disputaran el Trofeu Ciutat de Palma en la categoria sènior, mentre que 36 equips competiran en la categoria base entre equips masculins i femenins. En total més de 450 jugadors participaran de les competicions aquest cap de setmana.

. El poliesportiu Antoni Servera de l'IME, ubicat a S'Arenal, serà l'escenari de les competicions


L'Institut Municipal de l'Esport de Palma i el Club de bàsquet Bahía San Agustín organitzen aquest cap de setmana el Trofeu Ciutat de Palma de bàsquet, que es celebra al pavelló del poliesportiu Antoni Servera els dies 24, 25 i 26 de setembre. Simultàniament es jugaran dos torneigs, la 44ª edició del Trofeu Ciutat de Palma en la categoria sènior i el II Trofeu Ciutat de Palma en la categoria base. L'entrada per a tots els assistents serà gratuïta.


Avui de matí han presentat en roda de premsa el Trofeu Ciutat de Palma la regidora d'esports de l'Ajuntament de Palma i presidenta de l'IME, Mª Isabel González i el president del Club de bàsquet Bahía San Agustín, Guillem Boscana.


S'espera molta igualtat i gran joc en el torneig, els equips participants al Trofeu en la categoria sènior són el Platja de Palma, el Bàsquet Mallorca i el Fontedoso Carrefour Bulevar ' Avila. Els horaris dels partits seran divendres 24 a les 21h s'enfrontaran el Platja de Palma amb el Fontedoso Carrefour Bulevar ' Avila, el dissabte 25 a les 19h el Bàsquet Mallorca amb el Fontedoso Carrefour Bulevar ' Avila i el diumenge 26 a les 20h el Platja de Palma amb el Bàsquet Mallorca.


Per als equips base es jugaran els tornejos en les categories escolars de Mini-Bàsquet, Infantil i Cadet, els tres en grups masculins i femenins. Els clubs participants son el Bahía San Agustín, el Sant Josep, La Salle, el Cide, el Pollença i el Dakota Alcúdia. Els partits de la categoria base es faran abans dels partits de la competició sènior el divendres horabaixa a partir de les 16:30, el dissabte i diumenge en horari de matí i horabaixa de 9:30 a 12:30 i de 16:30 a 19h aproximadament.


L'escenari de la competició serà el poliesportiu Antoni Servera de l'IME, ubicat a S'Arenal. La pista és coberta amb paviment sintètic i de mida 45 x 27 metres. A més compta amb grades amb capacitat per a 400 espectadors i 12 vestidors, 6 per als esportistes i 6 per a arbitres.


El 44è Trofeu Ciutat de Palma de bàsquet esta organitzat per l'Institut Municipal de l'Esport de Palma i el Club de bàsquet Bahía San Agustín, i compta amb la col.laboració de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears i el patrocini d'Air Europa.


Tot a punt per a la 44ª edició del Trofeu Ciutat de Palma de bàsquet


Tot a punt per a la 44ª edició del Trofeu Ciutat de Palma de bàsquet

Data darrera modificació: 23 de març de 2023