Publicador de continguts


Torna Sa Rueta a Palma aquest diumenge


21 de febrer de 2022

Palma, 21 de febrer de 2022.- La directora general de l'Àrea de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, ha presentat avui Sa Rueta 2022 que es farà el pròxim diumenge 27 de febrer a Palma. Les activitats començaran a les 11 i es perllongarà fins a les 14 h. Hi haurà fins a vuit punts on es duran a terme les diferents propostes. Això són més espais que el darrer any que es va fer –el 2020.

L'objectiu del consistori és esponjar les activitats per tal que la ciutadania pugui gaudir-ne defugint les aglomeracions, i garantint així la distància de seguretat. És per això que al recorregut convencional se n'hi afegeix un de nou amb la qual cosa s'allarga l'espai a recórrer i en què es troben diferents paradetes per a les mateixes activitats, especialment per a aquelles que tenen més demanda.

Aquests punts són la plaça d'Espanya, la plaça de l'Olivar, el carrer de Sant Miquel, la plaça Major, la plaça de Cort, el carrer de la Unió, la plaça del Mercat i la Rambla.

La directora general ha explicat que la finalitat del consistori ha estat no deixar sense festa de carnestoltes la ciutadania. Per això, malgrat que enguany no s'hagin convocat les entitats per a la celebració de Sa Rua, "hem volgut organitzar una festa que permeti a les famílies gaudir de diverses activitats entorn del carnaval". Costa ha afegit que "Sa Rueta enguany cerca ampliar l'espai per tal d'evitar aglomeracions. Oferim també més propostes que altres anys i diversos punts amb aquelles activitats que més agraden".

Enguany s'han programat un total de 37 activitats entre les quals trobam tallers diversos, cercavila, animació infantil musical, espectacles de circ i de màgia, jocs populars, teatre, contacontes, batucada, entre d'altres.

Els Gegants i Capgrossos de la Sala i el Drac de na Coca també seran presents a l'activitat, on es farà una cercavila del Drac de na Coca i una batucada.

Les activitats són gratuïtes i no cal fer reserva prèvia, encara que l'ús de la mascareta serà obligatori per a totes les persones majors de sis anys.

Cartell de Sa Rueta

Avui també s'ha presentat el cartell guanyador del concurs de cartells de Sa Rueta 2022, convocat per l'Àrea de Participació Ciutadana per a representar la festa.

L'obra guanyadora ha estat elaborada per l'entitat Espiral, concretament al seu Programa obert d'atenció d'infància i família. Una representació de membres del Consell de la Infància el varen escollir la setmana passada.

El premi es preveu que es lliuri les pròximes setmanes.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022