Publicador de continguts


Tallers hivern 2011 Centre Flassaders


15 de desembre de 2010

Des del Centre Flassaders us fem arribar la nova programació de tallers per al proper trimestre (gener-març). Com sempre hi trobareu una oferta diversificada i per a totes les edats.


Us podreu posar en forma amb el 'Pilates', la 'Dansa del ventre' o podeu aprofitar per gaudir més de la llar amb 'Cuina ràpida de mercat' o 'Controla K teva', amb el 'Mòdul d'electricitat' i amb el 'Mòdul de pintura', i aprofitar també per aprendre amb la 'Restauració de mobles'. També a comunicar-vos amb l'ordinador amb els monogràfics 'Clica i viatja', 'Clica i blogueja', 'Clica i enxarxa't', 'Clica i organitza'. També podras treure l'artista que dus dintre amb 'Taller de teatre per la igualtat'.


I si ets dona podràs posar la teva veu a proba amb 'Encontre de veus femenines' i aprendre amb 'Acosta't a les noves tecnologies' i 'Aprèn noves habilitats per a la vida diària'.


En canvi si ets home aprofita per fer una pausa amb 'Reflexions de cafè'.


Tenim un espai reservat també per a les persones majors de 60 anys amb tallers per exercitar la memòria com 'Neurones en actiu' o 'Memòries i relats: la memòria de l'experiència', i si també ho voleu per exercitar el cos amb 'Mou ossos-mous cossos'. També tenim tallers d'informàtica com 'Tasta les TIC: formació en informàtica bàsica' i 'Tasta les TIC: Navegar per internet'.


I per els més menuts i menudes també tenim activitats on podreu gaudir de 'El joc de les cultures', 'Contes per veure-contes per viure', 'Taller de creació', 'Teatre de gènere' i amb la projecció de la pel.lícula 'Terra d'ossos'. Però si el que t'agrada és compartir el temps amb els més menuts també tenim activitats familiars com 'Dissabte d'aventura' o 'Passeja pel món aprenent a cuinar', 'Taller de mòbils' i un 'Contacontes per la igualtat'.Vine a apuntar-t'hi! Places limitades!


Inscripcions:

Del 15 al 23 de desembre


Tallers hivern 2011 Centre Flassaders


Data darrera modificació: 23 de març de 2023