Publicador de continguts


Son Moix acull la segona Festa Aquàtica de Nadal


3 de gener de 2022

Com a novetat, per a aquesta edició s'han ampliat els espais de joc i s'han introduït activitats de caiac

Més d'un centenar de persones han participat a la jornada, que hi han assistit en tres torns i amb reserva prèvia

Palma, 2 de gener de 2022. Les piscines de Son Moix han acollit aquest matí la segona i darrera jornada de les Festes Aquàtiques que l'Institut Municipal de l'Esport organitza dins el programa de Nadal de l'Ajuntament de Palma.

L'IME ha ofert tres hores d'activitats gratuïtes a les dues piscines del Palau Municipal d'Esports. Els participants, de totes les edats, han gaudit amb la proposta de jocs aquàtics: tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibri, obstacles i el cub de punteria, entre d'altres. A més, com a novetat s'han ampliat els espais de joc i s'han realitzat activitats de caiac a la zona de salts.

Aquesta sisena edició ha comptat amb la participació de mes d'un centenar de persones, que hi han assistit en tres torns amb reserva prèvia, a les 10.30, 11.30 i 12.30 h.

Com a mesures de prevenció, enguany s'ha limitat el nombre d'inscripcions i s'han ampliat els espais d'activitats per a evitar concentracions als circuits d'inflables, als quals els participants han accedit individualment i sense cues. En compliment de la normativa, totes les persones majors de 12 anys han presentat el certificat covid per a assistir a la jornada.

L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes i ha reforçat l'organització amb monitors i un coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s'ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

Data darrera modificació: 6 de març de 2023