Publicador de continguts


Son Moix acull a partir d’aquest divendres el Campionat d’Espanya de futbol femení sub15 i sub17


11 de desembre de 2023

La competició registrarà la participació de les jugadores dels equips de les Illes Balears, Extremadura i Catalunya

Palma, 11 de desembre de 2023.- El vestíbul de Cort ha acollit aquest dilluns la presentació del Campionat d’Espanya de futbol femení sub15 i sub17, que es disputarà al camp municipal de Son Moix, els pròxims dies 15, 16 i 17 de desembre, amb la participació de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears, Extremadura i Catalunya.

A la foto de família hi han estat presents el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés; el tinent de batle d’Esports, Javier Bonet, i les també tinentes de batle Lourdes Roca i Mercedes Celeste.

Igualment, l’acte ha comptat amb la presència de regidores de diferents grups municipals, com ara Neus Truyol i Kika Coll, de Més per Palma, i Silvana González del PSIB-PSOE.

En representació de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) hi han assistit el president, Pep Sansó; el secretari general, Jordi Horrach, i la cap de Protocol, Mercè Bibiloni.

Durant la presentació, Pep Sansó ha obsequiat el batle amb una camiseta de la selecció balear, serigrafiada amb el nom del primer regidor de Cort i el dorsal número 1.

Reunió

Prèviament a aquest acte, el president i el secretari general de la FFIB han estat rebuts pels representants consistorials.

Al llarg de la trobada, Jaime Martínez ha traslladat als responsables federatius l’interès de l’Ajuntament per “revisar l’estat de salut de tots els camps municipals de futbol per tal de poder dur a terme millores en el manteniment”.

Data darrera modificació: 11 de desembre de 2023