Publicador de continguts


Son Moix acollirà demà el I Torneig Internacional Ciutat de Palma de Futbol Americà


27 d’octubre de 2017

El torneig s'emmarca dins els esdeveniments organitzats per a celebrar el 30è aniversari del Mallorca Voltors CFA

A partir de les 12.15 es duran a terme diferents esdeveniments i encontres al camp de futbol completament gratuïts

Palma, 27 d'octubre de 2017.- Avui matí s'ha presentat al camp de futbol del Palau Municipal d'Esports Son Moix el I Torneig Internacional Ciutat de Palma de Futbol Americà, que disputaran el Mallorca Voltors CFA i l'equip islandès Reykjavik Einherjar. El partit es durà a terme demà dissabte a les 17.30 h al mateix camp de Son Moix.

A l'acte de presentació hi han assistit el gerent de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), José Maria González; el president del Mallorca Voltors CFA, Juan Antonio Pou; el coordinador del club, Juan Serrano, així com membres de la directiva i jugadors.

Aquest torneig, organitzat pel Mallorca Voltors CFA amb la col.laboració de l'IME, és un esdeveniment completament gratuït i s'emmarca dins les activitats programades per a celebrar el 30è aniversari de l'equip palmesà. Al llarg d'aquestes tres dècades de trajectòria el Voltors ha consolidat el seu equip sènior, que aborda la seva sèptima temporada a la Lliga Nacional i inaugurarà la nova temporada a la màxima categoria, LNFA Sèrie A.

Els encontres que recull el programa de la jornada començaran a les 12.15 h amb un partit de la categoria junior que disputarà el Mallorca Voltors contra el Barcelona Pagesos. A continuació es durà a terme un partit d'exhibició de Flag Football mixt entre jugadores i jugadors de l'equip local. La diada es dinamitzarà amb diferents activitats per al públic assistent i es tancarà amb el partit dels equips sèniors dels Voltors i el Reykjavik Einherjar i l'entrega de trofeus que es preveu a les 20 h.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022