Publicador de continguts


Setmana Europea de l'Esport


7 de setembre de 2015

Palma, 7 de setembre de 2015.-  Avui comença a tot Europa, i per primera vegada, la Setmana Europea de l'Esport, la qual té com a objectiu promoure la participació i la sensibilització sobre la importància de l'esport i l'activitat física. La seva vocació és convertir-se en una referència temporal cada any durant la segona setmana de setembre.

Les activitats de la Setmana Europea de l'Esport es dirigeixen a tots els ciutadans amb l'objectiu de millorar els nivells de pràctica. L'esdeveniment té per objecte promoure la participació a l'esport i l'activitat física i sensibilitzar la societat sobre els múltiples avantatges d'ambdues. La Setmana és per a tothom, independentment de l'edat, l'experiència o la condició física de cadascú. Està concebuda per a congregar les persones, les autoritats públiques, el moviment esportiu, les organitzacions de la societat civil i el sector privat. Posant l'accent en les iniciatives de base, la Setmana servirà d'inspiració als europeus per a ser actius amb regularitat i perquè tots tinguin més oportunitats de fer exercici diàriament.

La primera Setmana Europea de l'Esport tindrà lloc del 7 al 13 de setembre de 2015. Aquest primer any, els països participants podran dur a terme activitats i actes a escala nacional, regional o local fins a finals de mes. No està concebuda per a ser de caràcter excepcional, sinó que, a partir de 2015, tindrà lloc anualment el setembre.

L'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma hi participa enguany amb la inscripció del nostre esdeveniment FIT SALUT PALMA 2015, QUE TINDRÀ LLOC ELS DIES 26 I 27 DE SETEMBRE a l'incomparable marc del parc de la Mar.

Enllaços d'interès:

https://www.csd.gob.es/csd/promocion/semana-europea-del-deporte

https://ec.europa.eu/sport/week/

Galeria Multimèdia

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2022