Publicador de continguts


S'ajornen a dilluns els espectacles de "Palma, una abraçada de llum" programats per a aquest dissabte


27 de novembre de 2020

Palma, 27 de novembre de 2020.- L'Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior ha decidit ajornar a dilluns dia 30 de novembre els espectacles programats per a aquest dissabte 28 de novembre per a celebrar l'arribada de Nadal a ciutat. Els tres recorreguts de "Palma, una abraçada de llum" s'havien de fer al parc de les estacions, la Riera i la Murada entre les 18 i les 22 h.

La previsió meteorològica adversa per a aquest horabaixa i demà de matí impossibilita el muntatge de la infraestructura necessària per a fer els espectacles. És per això que des del consistori s'hi ha decidit celebrar-los dilluns a les mateixes ubicacions i franja horària.

Les persones que tenguin entrada per a assistir als espectacles de dissabte la podran fer servir dilluns a la mateixa hora que tenien reservada. Se'ls farà arribar un correu per a comunicar aquest canvi i demanar que, en cas que no es pugui assistir, es comuniqui, per tal que aquelles entrades es tornin a posar a disposició de la ciutadania mitjançant el web de TuFasPalma i altres persones les puguin aprofitar.

Data darrera modificació: 14 de desembre de 2022