Publicador de continguts


Reobren al públic les pistes esportives del parc de la Riera després d'una millora de les instal·lacions


9 d’agost de 2019

Amb aquesta actuació es dona resposta a les peticions veïnals i es dignifiquen les instal.lacions
L'SMAP ha dut a terme una inversió de 50.513 euros per renovar la gespa artificial del camp de futbol, instal.lar noves porteries i adequar i senyalitzar pistes de vòlei i bàdminton i taulells i cistelles de la pista de bàsquet

Palma, 9 d'agost de 2019.- El Tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau i el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, juntament amb el gerent de l'SMAP, Pedro Manera i la directora general de Mobilitat, Irene Nombela, han visitat avui les pistes esportives del parc de la Riera on s'han dut a terme durant el darrer mes unes tasques de millora.
Aquesta setmana s'ha reobert al públic la pista de futbol després de que hagin finalitzat les tasques de substitució de la gespa artificial i s'hagin instal.lat unes noves porteries.
Durant el darrer mes l'SMAP ha invertit 50.513 euros (+IVA) en millorar aquestes instal.lacions amb una obra que fou adjudicada a l'empresa h2o2 Sport Global.
L'actuació ha consistit en adequar i senyalitzar les pistes de vòlei i bàdminton, senyalitzar nous taulells i cistelles i, a més, instal.lar elements de protecció i xarxes antivandàliques i reparar l'estructura cimentada.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022