Publicador de continguts


Primeres jornades internes d'innovació a l'educació infantil promogudes pel Patronat Municipal d'Escoletes d'Infants


23 de novembre de 2010

El Patronat d'Escoletes Municipals de Palma compta amb un total de 10 escoletes, dues de nova creació durant aquest any (EEI Son Ferriol i EEI del Molinar). En aquest moment quatre escoletes són de gestió directa i 6 de gestió indirecta. Es va crear en 1979, ja fa 31 anys. Una dilatada trajectòria per reflexionar sobre l'educació i els seus reptes.


El Centre Flassaders acull aquesta setmana les I Jornades d'Innovació a l'educació infantil de 0 a 3 anys. Es tracta d'una iniciativa adreçada a tot el personal del Patronat amb un doble objectiu: conèixer les experiències i coneixements d'experts i expertes amb la matèria i sobretot d'intercanviar experiències entre les 10 escoletes que pertanyen al Patronat. Les Jornades es celebraran de dimecres a diumenge.


És comptarà amb les ponències d'experts i expertes com Carles Parellada, Sílvia Palou, Xavier Gimeno, Glòria Arbonés i Imma Homar. De la mateixa forma, totes les Escoletes del Patronat presentaran experiències i bones pràctiques desenvolupades en els seus centres.


El dimecres 24 de novembre es durà a terme la inauguració oficial de les Jornades amb una conferència oberta a tot el públic, conduïda per Angèlica Sátiro sota el títol 'La hora del té. Reflexiones sobre una pedagogía creativa'. L'acte tindrà lloc al Teatre Xesc Fortesa a les 19 hores, l'entrada és lliure.


Angélica Sátiro, escriptora i educadora des de fa 23 anys, autora de diversos llibres i multitud d'articles d'educació, filosofia i art i coautora del llibre "Jugar a Pensar" i "Jugar a Pensar amb comtes", de l'editorial Octaedro.Data darrera modificació: 13 de març de 2023