Publicador de continguts


Primer lliurament Premis Treball Comunitari Rosa Bueno


27 d’octubre de 2010

Es concediran un total de quatre premis a projectes i professionals que incideixen positivament en la realitat social dels barris.
La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Palma entregarà demà els primers premis Rosa Bueno al treball comunitari.

L'objectiu d'aquests premis és el de posar en valor, impulsar i fomentar que les entitats ciutadanes realitzin projectes amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones de la ciutat.


En conjunt es lliuraran quatre guardons dividits en dues categories: una categoria de projectes- que compta amb tres guardons- i una de trajectòria i dedicació al treball comunitari, que consta d'un sol premi. En total es concediran un total de 19.000 euros entre tots els guanyadors.


El jurat d'aquest premis s'ha composat per diversos experts en el camp del treball social i persones relacionades amb el treball comunitari, el moviment associatiu i la participació ciutadana. Marco Marchioni, treballador social, sociòleg i politòleg de reconegut prestigi, ha estat, entre d'altres, un dels membres de l'anomenat jurat.


L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc demà dimecres 27 a les 20'30 hores, al Quarter d'Intendència del carrer dels Socors, i comptarà amb la presència de la batlessa, Aina Calvo i el regidor de l'Àrea de Benestar Social, Treball, Participació i Cultura Eberhard Grosske.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023