Publicador de continguts


Presentat a Cort el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol Masculí


25 de setembre de 2017

L'Urbia Voley Palma s'enfrontarà al VBC Uni Bern aquest diumenge a les 11h al Palau Municipal d'Esports Son Moix

Antoni Noguera: "Vosaltres sou el màxim exponent esportiu d'aquesta ciutat, teniu una ciutat amb vosaltres"

Marcos Dreyer: "El Ciutat de Palma és un clàssic, un partit de nivell que marca l'inici de la temporada i que ens dóna la oportunitat de presentar l'equip als nostres seguidors"

Palma, 25 de setembre de 2017.- Avui matí ha tingut lloc al Saló de Plens de Cort la presentació del Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol, que disputaran l'Urbia Voley Palma i el VBC Uni Bern aquest diumenge, 1 d'octubre, a les 11h al Palau Municipal d'Esports Son Moix amb la col.laboració de l'Institut Municipal de l'Esport (IME).

A l'acte han intervingut el batle de Palma, Antoni Noguera; el director general d'Esports, Sergio Rodríguez, i el director tècnic i entrenador de l'Urbia Voley Palma, Marcos Dreyer. A la presentació també hi han assistit el regidor del grup municipal del Partit Popular, Javier Bonet; el director general d'Urbia Services, Tomeu Colom; la plantilla de jugadors i membres de la directiva del club".

Noguera ha agraït el suport del patrocinador per donar viabilitat al projecte i ha elogiat la trajectòria del club "hereu de l'equip de Rafa Pascual, del Son Amar que tantes alegries ens va donar", el batle ha animat als jugadors a repetir la gesta de la darrera temporada "a guanyar tots els títols perquè vosaltres sou el màxim exponent esportiu d'aquesta ciutat, teniu una ciutat amb vosaltres".

Dreyer ha agraït també el suport del seu principal patrocinador i dels col.laboradors, que han permès donar continuïtat al Club i mantenir al representant de l'illa de Mallorca a la Superlliga de Voleibol. També ha destacat que el Ciutat de Palma "és un clàssic, un partit de nivell que marca l'inici de la temporada i que ens dóna la oportunitat de presentar l'equip als nostres seguidors".

L'entrenador ha aconseguit conservar al bloc de jugadors de l'any passat, malgrat haver sofert baixes considerables les quals s'han cobert amb els fitxatges dels receptors brasilers Dhionathan da Silva i Marcelo Hister, junt amb l'uruguayà Nicolas Ronchi, procedent de l'Ushuaïa Eivissa i la incorporació del mallorquí Javi Martínez. Ells quatre es sumen als altres components del conjunt: Victor Viciana, Jorge Fernández, Joan Perelló, Renzo Cairus, Álex Fernández, John Molina, Daniel Macarro i Tià Sánchez. S'ha format així un equip competitiu i del qual s'espera que torni a mostrar un bon nivell de joc que el permeti intentar lluitar de nou per tots els títols.

A més, enguany, com a campió de Lliga i de Copa, l'Urbia Voley Palma disputarà també la Supercopa, que tindrà lloc a Teruel l'1 de novembre. El Trofeu Ciutat de Palma esdevindrà la presentació d'aquest nou equip davant la seva afició i tancarà la pretemporada abans de l'inici de la Superlliga 2017-2018, que tindrà lloc el proper 7 d'Octubre a les 18:00h al Palau Municipal d'Esports Son Moix, on l'Urbia s'enfrontarà al seu company illenc Ushuaïa Eivissa.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022