Publicador de continguts


Presentada la III Cursa Popular Guàrdia Civil Ciutat de Palma


30 de setembre de 2016

Susanna Moll: "Aquesta tercera edició mostra que la cursa s'està convertint en un esdeveniment tradicional, obert a tothom, al qual poden participar famílies, joves, grans i petits, acostant l'esport els ciutadans i als barris de Palma."

L'organització espera congregar uns 1.000 participants a les proves infantils, absoluta i popular.

Palma, 30 de setembre 2016. Avui matí ha tingut lloc a les dependències de la Guàrdia Civil la presentació de la III CURSA POPULAR GUÀRDIA CIVIL CIUTAT DE PALMA, que es durà a terme el pròxim 9 d'octubre, als voltants d'aquestes dependències. L'Institut Municipal de l'Esport col.labora en aquest esdeveniment esportiu.

A l'acte han intervingut la tinenta de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, el comandant de la Guàrdia Civil, José Antonio Godoy, i el tinent de la Guàrdia Civil, Francisco Córdoba.

Moll ha destacat que "aquesta tercera edició mostra que la cursa s'està convertint en un esdeveniment tradicional, obert a tothom, al qual poden participar famílies, joves, grans i petits, acostant l'esport els ciutadans i als barris de Palma".

L'organització té prevista la inscripció d'uns 1.000 participants de totes les categories. A les 10 h començaran les quatre proves de promoció infantil a les següents categories: de 0 a 3 anys, de 4 a 7 anys, de 8 a 11 anys i de 12 a 15 anys, que realitzaran un recorregut de 100, 200, 500 i 800 m, respectivament.

A les 11 h es durà a terme la cursa absoluta masculina i femenina, amb un recorregut de 10 quilòmetres, i la cursa popular per a participants a partir de 14 anys, amb un recorregut de 5 quilòmetres. Ambdues sortiran de les dependències de la Guàrdia Civil cap al passeig Marítim de Palma i arribaran al mateix punt de sortida.
Els interessats es poden inscriure fins al 8 d'octubre al web www.elitechip.net , on trobaran informació de la cursa i del seu recorregut.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2022