Publicador de continguts


Participació Ciutadana posa en marxa el Servei d'Assessorament a Entitats


10 de març de 2022

Palma, 10 de març de 2022.- El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i la directora general de l'Àrea de Participació Ciutadana, Clàudia Costa, han presentat avui el Servei d'Assessorament a Entitats, que la seva Àrea ha posat en marxa a tres casals de barri de Ciutat, això són Santa Catalina, S'Escorxador i Son Gotleu.

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu d'informar i orientar les entitats ciutadanes de Palma, de tota classe, per tal de promoure i enfortir el teixit associatiu.

Segons ha explicat el regidor, "és important fer arribar els recursos i serveis de l'Ajuntament a l'àmbit de l'associacionisme. Tenim en compte les peculiaritats i inquietuds de les entitats. Des de l'Àrea apostam per l'enfortiment del teixit associatiu i oferim assessorament i acompanyament a toca classe d'entitats."

Aquest nou Servei, que atendrà en horari de matí i horabaixa als casals de Santa Catalina, S'Escorxador i Son Gotleu, oferirà suport específic relacionat amb l'administració electrònica i, entre altres aspectes, permetrà a les entitats:

  • Rebre informació sobre quines passes cal fer per a la realització dels tràmits i quines són les administracions implicades en cadascuna.
  • Fer ús dels ordinadors d'autoconsulta per a poder realitzar els tràmits directament als casals, comptant amb el suport del personal responsable del servei.
  • Descarregar o actualitzar el certificat electrònic i la firma electrònica.

Jarabo, ha assenyalat que "l'administració digital suposa dificultats a bona part de les entitats, que s'han d'adaptar a aquesta nova manera de relacionar-se amb les administracions públiques". És per això, ha puntualitzat el regidor, que "pensam que s'ha d'incloure el suport municipal al servei que prestam a les entitats veïnals per a afavorir així la cohesió social i la dinamització dels barris."

Per a accedir a aquest servei cal sol.licitar cita enviant un correu electrònic al casal de barri al qual es vulgui acudir. Una vegada rebuda la sol.licitud, des del casal de barri es posaran en contacte amb l'entitat, per a acordar la cita.

Data darrera modificació: 20 de desembre de 2022