Publicador de continguts


Parcs i Jardins repara i col·loca cautxú a 17 escocells del passeig de l'Hort del Rei


20 de maig de 2019

El Servei de Parcs i Jardins de l'Àrea d'Infraestructures i Accessibilitat ha començat aquest dimarts 14 de maig a col.locar cautxú a diversos escocells d'arbres al passeig de l'Hort del Rei, amb l'objectiu de reduir el risc d'ensopegar i caure dels vianants per culpa de les arrels dels arbres que sobresurten.

En total s'han reparat fins a 17 escocells, que s'han emplenat amb cautxú de color de terra per a permetre la seva integració visual amb els arbres i l'entorn. Els treballs de col.locació del cautxú només s'han realitzat a escocells específics que provocaven la caiguda de vianants, sobretot en persones grans, a causa del desnivell i perquè ocupen una part important de la vorera.

Per tant, les actuacions són excepcionals per la ubicació en una zona d'alt trànsit de vianants. Les feines varen començar el dilluns 29 d'abril i està previst que acabin entre avui i demà, ja que només resta pintar alguns dels escocells. El pressupost per a aquestes feines ha estat de 4.550 euros (IVA inclòs).

Data darrera modificació: 13 de març de 2023