Publicador de continguts


PalmaActiva amplia “Comerç i escola” a centres de secundària


29 de març de 2024

“Comerç i escola” és un projecte ideat per a ajudar que els joves de Palma descobreixin el comerç de proximitat, tradicional i de barri

Palma, 29 març de 2024.- PalmaActiva ha ampliat el projecte “Comerç i escola” a centres de secundària. La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i el director general de Comerç, Toni Fuster, s’han apropat a l’IES Arxiduc Lluís Salvador per a veure com es desenvolupa aquesta iniciativa.

Lupe Ferrer, edil de Comerç, explica: “Aquest projecte ens sembla molt interessant i hem apostat per ampliar-lo també a centres de secundària. De moment hi participaran l’IES Arxiduc Lluís Salvador i l’IES Son Rullan”. “Gràcies a «Comerç i escola» els centres educatius i els joves tenen l’oportunitat de conèixer i repensar el comerç de proximitat i elaborar criteris per a consumir de manera activa, crítica i responsable”, explica Ferrer.

Amb aquesta iniciativa, PalmaActiva vol aconseguir que la població més jove faci en el futur les seves compres al petit comerç, i això requereix com a passa prèvia que la joventut conegui aquest comerç, el tengui identificat, distingeixi l’oferta, sàpiga on estan ubicats els comerços tradicionals, tengui presents els valors que aporten.

Aquest projecte s’adreça a alumnes de 4t, 5è i 6è de centres educatius de primària i d’instituts de secundària i cicles formatius. Gràcies a “Comerç i escola”, personal tècnic de PalmaActiva apropa el comerç de proximitat als més joves de manera amena i didàctica.

Principals objectius:

•    Diferenciar entre comerç de proximitat i gran superfície comercial
•    Conèixer les idees prèvies dels alumnes respecte al comerç
•    Apropar els alumnes al petit comerç
•    Conèixer els comerços de la barriada
•    Sensibilitzar sobre la importància del petit comerç i dels seus beneficis
•    Afavorir l’esperit creatiu dels infants

 

 

Data darrera modificació: 3 d’abril de 2024