Publicador de continguts


Palma presenta al mercat nacional els millors productes de la seva pastisseria de Nadal


21 de novembre de 2023

L’Ajuntament, de la mà de la Fundació Turisme Palma 365, ha duit a terme un acte promocional a Barcelona, amb la participació del reboster mallorquí Lluís Pérez

Palma, 21 de novembre de 2023.- El gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar, ha assistit aquest dimarts a l’esdeveniment gastronòmic organitzat per l’Ajuntament de Palma a Barcelona, dins les accions duites a terme des del govern municipal per a promocionar la imatge de la ciutat als mercats nacionals.

La convocatòria ha consistit en una demostració a càrrec del reconegut pastisser mallorquí Lluís Pérez, que ha presentat davant 20 mitjans especialitzats els dolços més emblemàtics i típics que es poden trobar en aquestes festes nadalenques a la capital balear.

Durant la trobada, el gerent de la Fundació ha destacat la importància que té el mercat nacional per a Palma, i ha explicat que l’acció promocional que avui s’ha desenvolupat respon a l’objectiu principal de “donar a conèixer la ciutat a través dels seus dolços més tradicionals i afavorir el seu perfil com a destinació ideal per a passar-hi uns dies durant aquestes dates tan assenyalades”.

En aquest sentit, Homar ha detallat a tots els mitjans l’oferta de qualitat i de primer nivell que caracteritza Palma, tant des del punt de vista de la cultura o la gastronomia com del patrimoni o les compres, un actiu que, segons ha indicat, “es posa de manifest tots els dies de l’any”.

Per aquest motiu, Homar ha convidat els assistents “a visitar Palma sigui el mes que sigui, ja que sempre s’hi troben activitats i propostes diferents i summament atractives”.

Durant la seva intervenció, el gerent de la Fundació Turisme Palma 365 ha ressaltat la important trajectòria professional de Lluís Pérez, de qui ha remarcat que va escollir Palma “per a desenvolupar el seu propi projecte personal, amb el qual introdueix el producte mallorquí a la pastisseria, donant-li el protagonisme i la rellevància que es mereix, i aplicant les tècniques que va adquirir al llarg del seu procés d’aprenentatge”.

El prestigiós professional ha realitzat una demostració de diferents receptes típiques de la gastronomia illenca, com ara la coca de Nadal, la de torró i la de patata, i ha explicat als mitjans que les seves creacions “combinen senzillesa, producte autòcton i enginy personal”.

Una de les particularitats de la rebosteria sorgida del talent de Lluís Pérez és l’opció per la qualitat a l’hora d’escollir la matèria primera, i la decidida aposta pels articles locals, ja que, segons ha ressaltat, “Mallorca disposa de productes excel·lents que, en el meu cas, em proporcionen, dins un mateix entorn, el gènere estacional en el punt òptim”.