Publicador de continguts


Palma, candidata a acollir la FIDS World Summit 2023


19 d’octubre de 2023

La capital balear ha estat escollida per l’Associació de Directors Esportius Espanyols per a competir amb cinc altres ciutats que també aspiren a ser la seu d’un esdeveniment que es desenvoluparà del 26 al 28 de novembre

Palma, 19 d’octubre de 2023.- L’Associació de Directors Esportius Espanyols (ADDE) ha anunciat l’aprovació de la candidatura de Palma com una de les sis ciutats que opten a acollir la primera Cimera Mundial de Directors Esportius, la FIDS World Summit 2023, que se celebrarà del 26 al 28 del pròxim mes de novembre.

Palma aspira a ser la seu oficial d’aquesta convocatòria, que debutarà a una capital espanyola. L’Ajuntament ha ofert a l’organització l’espai del Teatre Municipal Xesc Forteza, la presentació oficial de l’esdeveniment i les infraestructures necessàries per a acollir les jornades.

A criteri del Consistori, a més de l’atractiu turístic, Palma ofereix un ampli ventall de propostes culturals, esportives, gastronòmiques i d’oci que complementen la celebració d’aquesta cita pionera de la Federació Internacional de Directors Esportius (FIDS).

Aquesta trobada representaria, segons Cort, una gran oportunitat per a Palma, que aconseguiria, d’aquesta manera, figurar a la història com a ciutat amfitriona d’un esdeveniment clau en la promoció de directors esportius, secretaris tècnics, analistes, o directors generals de futbol, entre altres figures professionals.

A més de Palma, els cinc municipis que aspiren a ser la seu de la cimera són Miraflores de la Sierra (Madrid), Cabezas de San Juan (Sevilla,) Palas de Rei (Lugo), Oviedo (Principat d’Astúries) i Nules (Castelló).

Data darrera modificació: 23 de novembre de 2023