Publicador de continguts


L’Ajuntament activa un nou visor urbanístic més àgil, accessible i amb informació més completa i detallada


9 d’abril de 2024

Aquesta nova eina ja està disponible a través dels bàners instal·lats tant a la pàgina web de l’Ajuntament com a la d’Urbanisme

Palma, 09 d’abril de 2024.- El tinent de batle d’Urbanisme i Habitatge, Óscar Fidalgo, ha presentat aquest dimarts el nou visor d’urbanisme de l’Ajuntament de Palma, que permet l’accés a tota la informació urbanística de la ciutat.
El tinent de batle ha subratllat que aquest nou visor es caracteritza per la seva agilitat, facilitat d’accés, rapidesa i conté informació molt més completa i detallada del planejament i desenvolupament urbà que l’anterior.
Fidalgo ha remarcat que “el nou visor, que pot ser utilitzat tant pels ciutadans com pels professionals del sector, ofereix una visió molt detallada i actualitzada de qualsevol zona o solar de la ciutat i inclou el Pla estructurant de 2023, mantenint les aportacions del Pla general del 98 i el Pla de reforma interior de la Platja de Palma de 2015, així com totes les modificacions adaptades al planejament”.
El visor compta amb accés integral a tots els instruments de planejament, com els plans parcials i especials, i incorpora l’accés a tota la documentació simplement clicant a qualsevol punt que es vulgui.
Una altra novetat que aporta el nou visor, tal com ha explicat Óscar Fidalgo, és que “resol el problema endèmic que impedia accedir a la documentació a través dels navegadors més populars. Així mateix, té capacitat per a executar en temps real canvis immediats a la base de dades, ja que els mapes urbanístics es generen utilitzant un servei de mapes web que accedeix a una base de dades amb extensions per a dades espacials”.
Per tot això, el nou visor millora notablement les capacitats de l’anterior en oferir una visió més completa, detallada, fiable i objectiva de la realitat urbanística de Palma, a la qual cosa cal sumar la facilitat i l’accessibilitat que presenta per als usuaris.
Totes les persones o empreses que vulguin accedir a aquest visor ho poden fer a través dels bàners instal·lats tant a la pàgina web de l’Ajuntament de Palma com a la pàgina web d’Urbanisme.

 

Data darrera modificació: 10 d’abril de 2024