Publicador de continguts


Palma, Calvià, Llucmajor i Marratxí continuen treballant en una coordinació més gran dels serveis del taxi


8 d’abril de 2024

Palma, 8 d’abril de 2024.- El tinent de batle de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma, Toni Deudero, s’ha reunit aquest dilluns amb els responsables de Mobilitat dels municipis de Llucmajor, Calvià i Marratxí per a continuar avançant en la possibilitat d’unificar els diferents serveis del taxi a aquests municipis.
Aquesta reunió es produeix després de la celebrada el passat 12 de març a Palma amb la presència dels primers regidors d’aquestes localitats i en què es va posar sobre la taula la possibilitat de cercar fórmules que permetin una coordinació més gran entre els diferents municipis davant una possible prestació comuna del servei del taxi.
A la reunió d’aquest dilluns, hi han estat presents, a més del tinent de batle de Mobilitat, Toni Deudero, el director general de Mobilitat de Cort, Toni Román, i els regidors de Mobilitat de Calvià, Manuel Mas, el de Llucmajor, Jaume Garau, i el de Marratxí, Juan Pizarro.
Toni Deudero ha explicat que en aquesta trobada “s’ha donat continuïtat a la primera reunió que varen mantenir el batle de Palma, Jaime Martínez Llabrés, amb els primers regidors d’aquests municipis i s’han plantejat diferents fórmules que ens permetin avançar en el procés d’unificació i clarificació del sector del taxi en aquests municipis”.
L’objectiu, segons l’edil palmesà “és que els avanços es materialitzin els pròxims mesos, sempre condicionat al decret sobre el sector que prepara el Govern balear”.
En aquest punt, Deudero ha explicat que durant aquesta mateixa reunió s’han posat sobre la taula diverses qüestions tècniques i la possibilitat d’una prestació compartida al sector del taxi en aquests municipis. A més, també s’ha avançat sobre la possible harmonització tarifària, tot i que no hi ha hagut cap casta d’acord definitiu.”
Com es deu recordar, a la primera reunió, els màxims responsables d’aquests ajuntaments ja varen debatre diverses qüestions com ara la unificació de les emissores, l’harmonització de les tarifes i altres mesures tendents a prestar un millor servei del taxi en aquests municipis.

 

Data darrera modificació: 9 d’abril de 2024