Publicador de continguts


Nova zona wi-fi gratuïta a la plaça dels Instituts


15 de novembre de 2010

L'Ajuntament de Palma ha instal.lat una nova zona Wi-Fi al Centre d'Informació Juvenil Palma Jove, que cobreix la zona de la plaça dels Instituts, plaça del Tub, a les Avingudes. Aquesta plaça, coneguda popularment com a plaça del Tub té una gran afluència d'alumnes i professors dels instituts Joan Alcover, Ramon Llull, l'Escola d'Arts i Oficis, l'edifici universitari de la Riera i el col.legi Lluís Vives. A més, molt a prop hi ha també una oficina d'informació juvenil de l'Ajuntament de Palma.


La seva ubicació cèntrica i la presència freqüent de gent, especialment de joves, fan d'aquesta ubicació un emplaçament idoni per a instal.lar-hi una zona Wi-Fi. De fet, abans de la seva posada en marxa oficial, un gran nombre d'usuaris ja ha utilitzat aquest servei gratuït d'Internet sense cables.


Avui migdia, la batlessa, acompanyada dels regidors José Hila, Lupe Pulido i Antoni Donaire i els directors dels instituts Ramon Llull, Joan Alcover, del Col.legi Luis Vives i de l'Escola d'Arts i Oficis han inaugurat aquest nou servei gratuït, una petició dels centres educatius de la zona.


Xarxa de zones Wi-Fi a Palma


La xarxa de zones Wi-Fi de Palma compta amb un total de 33 punts de servei gratuït d'Internet sense cables, que registren 94.000 usuaris únics (Son Ximelis encara en proves)


Cal recordar que el passat mes d'abril es presentaren les primeres quatre zones Wi-Fi gratuïtes de l'Ajuntament i que, des de llavors, aquest servei s'ha incorporat a les 24 biblioteques de la xarxa municipal i a les platges de Ciutat Jardí, Cala Major i Cala Estància. A més, al parc de Son Ximelis, devora la barriada de Son Roca, ja funciona en proves, i pròximament es comunicarà a tots els veïns i les veïnes la seva posada en funcionament.


L'Ajuntament ampliarà el servei d'Internet gratuït del Casal Solleric, i s'estendrà a la zona del Born i de la plaça de la Reina, atès que es tracta d'una zona amb una demanda molt elevada. De fet, el Casal Solleric és el punt de zona Wi-Fi que més usuaris registra, un total de 33.302 usuaris únics.


Quadre de les zones Wi-Fi gratuïtes de l'Ajuntament de Palma i nombre d'usuaris únics


Nova zona wi-fi gratuïta a la plaça dels Instituts


Nova zona wi-fi gratuïta a la plaça dels Instituts


Data darrera modificació: 28 d’abril de 2023