Publicador de continguts


Nou node de la xarxa Wi-Fi a Palma: El centre d'informació juvenil PalmaJove


29 de juliol de 2010

. L'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma amplia el servei de connexió gratuïta a internet amb un nou node que donarà cobertura a la zona de la Plaça del Tub.


L'Ajuntament de Palma inaugura un nou punt de connexió a la xarxa Wi-fi, que s'ofereix des del Centre d'Informació Juvenil PalmaJove, i que cobreix la zona de la Plaça del Tub, a les Avingudes. Les tasques d'ampliació d'aquest servei responen a una demanda creixent, especialment entre la població més jove, que fa habitualment un ús intens de la xarxa internet. Per aquest motiu, el nou node tindrà una especial utilitat per aquest col.lectiu, ja què donarà cobertura a un punt de trobada juvenil, com és la zona dels instituts de Palma.


Aquells joves que vulguin connectar-se a Internet gratuïtament ho podran fer, tant a la pròpia oficina PalmaJove, com a altres indrets propers. Per activar aquest servei, els usuaris hauran de connectar el wi-fi del seu dispositiu (ordinador, blackberry, telèfon, mòbil o altres), que els donarà accés a una web de benvinguda en català, castellà i anglès amb informació bàsica sobre Palma i la configuració de la seva zona wi-fi.


Les zones wi-fi de l'Ajuntament de Palma tenen un límit de temps de connexió de 30 minuts, de manera que quan ha transcorregut aquest temps, l'usuari que desitgi continuar navegant per Internet tan sols ha de realitzar una nova connexió.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023