Publicador de continguts


Més de 3.000 infants protagonitzen la festa de cloenda de les 16 escoles esportives de l'IME


26 de maig de 2018

Els infants han realitzat exhibicions i tornejos durant tot el matí i han participat a les activitats obertes de la tercera jornada d'esport inclusiu i a les activitats complementàries

Les activitats s'han dut a terme al Palau Municipal d'Esports Son Moix i als pavellons de Toni Pizà i Joan Seguí

Palma, 26 de maig de 2018.- L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha celebrat aquest matí la cloenda de les escoles esportives municipals i la tercera jornada d'esport inclusiu amb la participació de 3140 alumnes i els seus familiars. Totes les activitats han tingut lloc al Palau Municipal d'Esports Son Moix, excepte l'exhibició de patinatge, que s'ha dut a terme al pavelló Joan Seguí, i l'exhibició de gimnàstica rítmica, que s'ha realitzat al pavelló Toni Pizà.

Els alumnes de les 16 escoles municipals, d'edats compreses entre els 4 i els 15 anys, han realitzat exhibicions i tornejos de les activitats que s'han desenvolupat aquest curs a les diferents instal.lacions de l'IME i als col.legis públics de Palma. Les escoles esportives municipals que han participat a aquest esdeveniment esportiu són: atletisme, bàsquet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, salts de trampolí, natació sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll i el director general d'Esports, Sergio Rodríguez han visitat les diferents activitats que s'han desenvolupat a les tres instal.lacions on s'han dut a terme les exhibicions i tornejos de les diferents modalitats esportives.
Èxit de participació de les activitats obertes
Petits i grans s'han apropat durant el matí a la façana de Son Moix per a participar a les activitats de La III Jornada d'Esport Inclusiu, que ha dirigit Discaesports, i que tenen l'objectiu de promocionar l'esport inclusiu i d'impulsar l'esport adaptat.
Entre d'altres activitats ludicoesportives, els infants han pogut conèixer nous esports com el hoquei herba i gaudir de les diferents activitats obertes, que enguany han inclòs esports de patins i equilibri a la zona de l'skate, així com els castells inflables, tir amb arc, cotxes de pedals i el rocòdrom.
L'IME vol expressar el seu agraïment especial a totes les entitats, clubs, federacions i empreses que han col.laborat de manera activa a l'esdeveniment i que desenvolupen una labor de promoció esportiva i de transmissió de valors a la seva feina diària amb els infants.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022