Publicador de continguts


Més de 1500 persones participen a la festa del 40è aniversari del Palau Municipal d'Esports Son Moix


19 de setembre de 2016

Més de 1500 persones participen a la festa del 40è aniversari del Palau Municipal d'Esports Son Moix

Palma, 17 de setembre de 2016. El Palau Municipal d'Esports son Moix ha celebrat avui el seu 40è aniversari a la façana de la instal.lació. L'acte commemoratiu ha comptat amb la participació de més de 1500 persones que han gaudit d'un programa d'actes homenatge a aquesta instal.lació de referència a Palma.
Aquest esdeveniment ha comptat amb les actuacions de Maria Bimbolles, de la Banda Son Rapinya i de Lorena Ares, amb la cançó "Puedes llegar", tema oficial des jocs olímpics d'Atlanta 96. Els assistents han degustat una ensaïmada per a més de 600 persones, han gaudit de les acrobàcies del Circ Stromboli i s'ha projectat un espectacle de mapping audiovisual a la façana oest de Son Moix, que s'ha banyat de color amb la il.luminació especial que es mantindrà durant 8 nits.
A l'acte institucional la tinenta de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha realitzat un sentit homenatge a tres treballadors de l'IME que també compleixen 40 anys de feina a la instal.lació, Enrique Fernández, Àngel Sastre i Joan Ordinas. A l'acte han intervingut també el president d'ASPACE, José Antonio Rodado i l'esportista cinc vegades olímpic, Joan Seguí.
El 40è aniversari del Palau Municipal d'Esports és un esdeveniment adscrit a la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa de la Comissió Europea que té com a principal objectiu promoure l'esport i l'activitat física.
L'IME ha organitzat aquest esdeveniment amb el suport i el patrocini d'Obra Social LA CAIXA, grup MALLA, GISPERT, ESPORTS 85, Coca-Cola i Eulen; i la col.laboració de CADENA SER, Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Consell Regulador de l'Ensaïmada, Consell Superior d'Esports, IB3, RFEN i RTVE.

Data darrera modificació: 1 de desembre de 2022