Publicador de continguts


Més de 1000 persones celebren la Gran Festa Aquàtica de Nadal a Son Moix


30 de desembre de 2019

L'esdeveniment ha estat gratuït, obert a tothom i s'emmarca dins el programa d'activitats de Nadal de l'IME

Les dues piscines han acollit jocs i circuits d'inflables per a totes les edats


Palma, 29 de desembre de 2019. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha celebrat avui la Gran Festa Aquàtica de Nadal a les piscines del Palau Municipal d'Esports Son Moix.

Més de 1000 persones de totes les edats han participat d'aquesta jornada lúdica emmarcada a les festes de Nadal de Palma. El joc i la diversió han estat protagonistes d'una activitat que ha congregat a moltes famílies i grups d'amics, entre les 10.30 i les 13.30 hores, per a compartir un dia especial.

Per cinquè any consecutiu, l'IME ha obert les portes de Son Moix a la ciutadania i ha ofert tres hores d'activitats gratuïtes a les dues piscines. Des dels més petits als més grans han gaudit d'aquesta festa recreativa, completament gratuïta i oberta a tothom.

S'ha instal.lat una composició de tres línies de mòduls d'inflables, tobogans, espais d'equilibris i obstacles a la piscina profunda i diversos jocs aquàtics i porteries a la piscina d'aprenentatge, on els més petits han pogut participar de les diferents propostes amb els seus pares.

Cal recordar que la primera jornada programada per al passat diumenge a Germans Escalas es va haver de suspendre a causa dels danys provocats per les fortes ratxes de vent al sostre de la piscina; per aquest motiu molts d'usuaris no s'han volgut perdre aquesta jornada d'avui a Son Moix.

L'IME ha augmentat el dispositiu de socorristes, que ha comptat amb un total de sis professionals, i ha reforçat l'organització amb dotze monitors i un coordinador a les activitats per a garantir la seguretat dels participants. També s'ha augmentat el personal dels serveis de recepció i neteja.

L'espai de 25 metres de la zona de salts s'ha mantingut obert per als abonats.

Data darrera modificació: 7 de desembre de 2022