Publicador de continguts


Més de 1000 infants participaran aquest dissabte a la Caixabank Palma Kids Run i a la IV Blind Running ONCE


8 d’octubre de 2018

 

Les dues curses són gratuïtes i recorreran l'Avinguda Antoni Maura i el Passeig del Born


Susanna Moll: "Els infants seran els autèntics protagonistes d'una jornada esportiva que destaca per impulsar l'esport inclusiu, la promoció dels valors i per fomentar l'activitat física i la integració entre els més petits"

 

Palma, 8 d'octubre de 2018.- La sala de premsa de l'Institut Municipal de l'Esport ha acollit avui la presentació de la CaixaBank Palma Kids Run i la quarta edició de la cursa Blind Running de l'ONCE, dues curses infantils gratuïtes que recorreran l'Avinguda Antoni Maura i el Passeig del Born aquest dissabte, 13 d'octubre, a partir de les 17h .

L'organització preveu una participació de més de 1000 infants d'entre 2 i 12 anys a la Palma Kids Run. És una cita imprescindible per als nins i nines balears i per als petits que acompanyen milers de corredors internacionals que prendran la sortida el diumenge al Zafiro Palma Marathon.

Aquesta prova compta cada any amb una bona acollida i es crea un ambient molt divertit com a avantsala del Zafiro Palma Marathon. Els infants es dividiran en diferents sortides en funció de l'edat, sortiran primer els participants de la categoria d'11 i 12 anys i finalitzaran els més petits de 2 a 4 anys.

Els infants de 9 a 12 anys realitzaran un recorregut de 1.200 metres, els de 5 a 8 anys correran 600 metres i els més petits, de 2 a 4 anys, 300 metres. Els pares podran participar amb els infants a les proves de les categories dels menors de 6 anys.

A més, com a novetat, en aquesta edició també es durà a terme la IV Blind Running de l'ONCE, una cursa també gratuïta per parelles en què un dels participants corre amb els ulls tapats. La prova donarà el tret de sortida a les 18.15 h i té dues distàncies optatives; 600 m o 1.200 m. Es facilita la participació de persones amb discapacitat visual en esdeveniments oberts a tothom, així com en la conscienciació i la difusió de l'esport inclusiu en la societat.

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat que a les dues curses "els infants seran els autèntics protagonistes d'una jornada esportiva que destaca per impulsar l'esport inclusiu, la promoció dels valors i per fomentar l'activitat física i la integració entre els més petits".

A l'acte de presentació també han assistit el director del centre de Banca d'Institucions CaixaBank, Marc Ponseti; el vicepresident del Consell Territorial de l'ONCE, Borja Rodríguez; la mascota "Tomeu Quely", en representació de Quely, i el director de carrera del Zafiro Palma Marathon i gerent de Kumulus, David Thompson.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022