Publicador de continguts


Més de 1.400 alumnes de les escoles municipals de l'IME han participat a les diades esportives de Sant Sebastià


26 de gener de 2018

Els infants han realitzat exhibicions, diades i tornejos durant dues setmanes a diferents poliesportius i pavellons municipals

Susanna Moll: Les activitats de les escoles esportives que es duen a terme dins el programa de Sant Sebastià són una oportunitat per a donar a conèixer el treball dels infants i les diferents modalitats

Palma, 26 de gener de 2018.- 1.411 infants de deu escoles esportives de l'Institut Municipal de l'Esport (IME) han celebrat durant dues setmanes les festes de Sant Sebastià amb diades, exhibicions i competicions a les diferents instal.lacions municipals.

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha mostrat la seva satisfacció per la bona acollida de les diferents jornades i ha destacat que "les activitats de les escoles esportives que es duen a terme dins el programa de Sant Sebastià són una oportunitat per a donar a conèixer el treball dels infants i les diferents modalitats".

L'Escola Municipal de Rugbi va engegar les jornades el passat 13 de gener amb una diada que va comptar amb la participació de 40 alumnes al camp de Son Moix. El mateix cap de setmana es va dur a terme La Diada de l'Escola Municipal de Vòlei al pavelló de Son Cotoner amb 70 alumnes.

Les arts marcials varen realitzar exhibicions obertes al Poliesportiu Germans Escalas, on varen participar 61 alumnes de les escoles de judo i Karate. L'Escola Municipal d'Esgrima també va convocar a 20 alumnes a Germans Escalas, que va oferir una magnífica exhibició d'agilitat i destresa al públic assistent.

El Palau Municipal d'Esports de Son Moix va acollir la Diada de l'Escola Municipal de Futbol, congregant a més de 160 alumnes de tots els centres a la gespa del camp a la festivitat de Sant Sebastià. El mateix dia, els grups de Handbol varen gaudir de la seva Diada al pavelló David Muntaner, on la Federació Balear va convocar a més de 130 infants.

El 21 de gener l'Escola Municipal de Gimnàstica Artística-Esportiva va reunir 200 alumnes a la competició que es va celebrar a la pista central del Palau Municipal d'Esports Son Moix. Al mateix temps, l'Escola Municipal de Patinatge realitzava una exhibició al Pavelló Municipal de Joan Seguí amb 250 participants.

L'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica tancarà aquest horabaixa el programa esportius de festes. Els diferents grups de poliesportius, pavellons i col.legis han realitzat quatre exhibicions a Germans Escalas i als pavellons de Son Oliva i de Josep Amengual, que han congregat un total de 480 alumnes.

Tots els infants, d'entre 4 i 15 anys, han demostrat els seus aprenentatges i progressos i han rebut una medalla per la seva participació.

L'IME vol expressar el seu agraïment especial als clubs, les federacions i entitats que han fet possible les activitats i que desenvolupen una tasca de promoció esportiva i de transmissió de valors a la seva feina diària amb els infants.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022