Publicador de continguts


Les tarifes diàries als aparcaments de Manacor, Santa Pagesa i la Riera es redueixen a un màxim de cinc euros


19 de setembre de 2023

Palma, 19 de setembre de 2023.- El Consell d’Administració de la Societat Municipal d’Aparcaments SA (SMAP) va aprovar el passat 14 de setembre una tarifa màxima diària de cinc euros als aparcaments situats al carrer de Manacor, la Riera i Santa Pagesa, que va entrar ahir en vigor.

Aquesta reducció de tarifes suposa un estalvi de fins a 10 euros diaris per a aquells usuaris que utilitzin l’aparcament durant un dia en aquestes tres instal·lacions.

Així, les tarifes per a aparcar en els aparcaments del carrer de Manacor, Santa Pagesa i la Riera durant un dia, que fins ara tenien un preu de 15 euros per dia, costen des d’avui 5 euros al dia. Es tracta d’una reducció de fins a un 66% que té com a objectiu oferir preus assequibles a aparcaments perifèrics i afavorir, així mateix, els desplaçaments a peu, amb bicicleta o bé a través les línies de bus de l’EMT Palma fins al centre de la ciutat.

Tarifa de 5 euros a partir de la quarta hora d’estada

La tarifa de rotació d’aquests tres aparcaments perifèrics es manté en 1,300581 euros cada hora. Així, les persones que realitzin una estada als aparcaments de Manacor, Santa Pagesa i la Riera durant més de quatre hores diàries pagaran una tarifa màxima diària de 5 euros des de la quarta hora d’estada en aquestes tres instal·lacions.

Amb aquesta mesura, l’Àrea de Mobilitat i Polígons Industrials compleix el seu compromís de reducció de tarifes de l’SMAP i ofereix una alternativa assequible per als residents que desitgin deixar el seu vehicle durant un dia a aparcaments pròxims al seu domicili o a zones en les quals necessiten desplaçar-se.

Així mateix, aquesta mesura redueix l’accés de vehicles al centre de Palma i fomenta desplaçaments al centre des dels aparcaments de la Riera, Santa Pagesa i Manacor mitjançant bicicleta (estacions de Bicipalma properes), línies de l’EMT Palma o bé a peu.

L’SMAP ha senyalitzat la nova tarifa en aquestes tres instal·lacions.

 

Data darrera modificació: 20 de setembre de 2023