Publicador de continguts


Les obres per millora la segona línia de Platja de Palma començaran aquest dilluns


26 de març de 2019

El regidor d'Infraestructures, Rodrigo A. Romero, i la coordinadora general de l'àrea, Virginia Abraham, s'han reunit aquest dijous amb la comissió de Platja de Palma (amb representants d'Emaya, Policia Local, associacions d'hotelers i restauradors, associacions de veïnats, el coordinador del Districte i l'empresa adjudicatària) per explicar detalls de les obres a la segona línia, que començaran dilluns.

A la reunió s'han explicat als diferents membres de la comissió tots els detalls sobre el començament de les obres, que s'iniciaran al carrer Neopàtria i que comprendran també el tram entre els de Missió de San Diego, Marbella, Martinera i Llaüt. Aquestes han estat ajustades quant al termini d'execució, i finalment duran un temps d'entre quatre i cinc setmanes. La planificació s'ha fet pensant en minimitzar al màxim l'impacte de les obres.

Per últim, cal recordar que aquesta actuació, pensada per facilitar el trànsit de vianants i de vehicles pesats, consistirà en un canvi de paviment de les llambordes actuals a asfalt, i suposa una inversió de 635.000 euros. Inicialment es tallarà tot el tram, que s'anirà obrint progressivament amb l'avanç en l'execució de les obres, que es fan en quatre fases (una per setmana). Mentrestant, es desviarà el trànsit cap a la primera línia.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023