Publicador de continguts


Les bústies de recollida pneumàtica tornen a funcionar després d'interrompre's el servei per avaria del transformador elèctric


8 de novembre de 2011

L'Empresa Municipal ha habilitat vehicles per a recollir tots els fems dipositats al voltant de les bústies

Palma, 8 de novembre de 2011.- L'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram (EMAYA) ha posat en marxa avui dimarts el nou transformador de corrent elèctric que abasta la Central de Recollida Pneumàtica després de l'avaria del transformador existent, la qual cosa va provocar que les 380 bústies de recollida pneumàtica de residus instal.lades al centre històric de Palma quedassin sense servei.

Ahir dilluns, a mitjan horabaixa, els tècnics d'Emaya detectaren que el transformador situat a la Central de Recollida i que proveeix de corrent les bústies de recollida pneumàtica s'havia avariat, la qual cosa impedia el normal funcionament de les 380 bústies instal.lades a diversos carrers del centre històric de Palma.

Operaris d'Emaya instal.laren en un principi un grup electrogen provisional per a alimentar en baixa tensió tota la recollida pneumàtica. El matí d'avui dimarts s'ha instal.lat el nou transformador i això ha permès que devers les 15 hores les bústies ja funcionassin correctament.

Atès que el servei de recollida pneumàtica s'havia interromput temporalment, dos camions d'Emaya s'han desplaçat periòdicament per totes les bústies per a recollir-hi les bosses de fems que els ciutadans hi deixaven al voltant, de manera que no s'ha produït en cap moment acumulació de deixalles.

Això no obstant, Emaya demana disculpes per les molèsties que la interrupció del servei de recollida pneumàtica hagi pogut provocar als veïns que habitualment l'utilitzen.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023