Publicador de continguts


La tinent de batle de Benestar Social lamenta les dues sentències desfavorables per a Cort derivades de la passada legislatura


17 de novembre de 2011

Sandra Fernández destaca la importància de la planificació per evitar situacions com les del SAPS

Palma, 17 de novembre de 2011.- La tinent de batle de Benestar Social, Immigració i Participació Ciutadana, Sandra Fernández ha destacat la importància d'una bona planificació en el desenvolupament de les politiques de Benestar Social, per tal d'evitar situacions com les dues sentències desfavorables a l'Ajuntament derivades de les actuacions dels anteriors responsables de Benestar Social en relació al Servei d'Atenció i Promoció Social de l'Ajuntament (SAPS).

La tinent de batle de Benestar Social, Immigració i Participació ha afirmat que aquesta situació "ve derivada de la mala gestió de l'equip de govern d'Aina Calvo durant la passada legislatura".

El primer cas és el del Hotel Mónaco de Platja de Palma. L'Ajuntament va disposar d'aquest establiment durant tres mesos amb la intenció inicial d'instal.lar-hi el SAPS sense pagar cap quantitat a la propietat. Els propietaris, que durant aquest temps no varen poder fer-ne ús, han recorregut als tribunals, que els han donat la raó, i obliguen a l'Ajuntament a pagar 50.000 euros en concepte d'ús de l'hotel durant aquest temps.

L'altra sentència fa referència al solar del Molinar on l'Ajuntament posà en marxa finalmente el servei del SAPS. Aquests terrenys varen ser cedits a Cort amb la condició de ser destinats a ús educatiu, no social com és el cas del SAPS. Una sentència judicial ratifica aquesta realitat.

Sandra Fernández ha assegurat que "l'Ajuntament realitzarà les gestions oportunes per cercar una solució que no repercuteixi negativament en els ciutadans".

Data darrera modificació: 13 de març de 2023