Publicador de continguts


La platja de Palma acollirà aquest diumenge el V Campionat de Balears d'Aigües Obertes, IV Travessa Popular El Corte Inglés i la II Travessa Escolar JUGAM


4 de juliol de 2017

El Campionat de Balears de llarga distància cobrirà un recorregut de 5.000 m i la distància de 2.000 m serà una prova popular adaptada a persones amb diversitat funcional

Susanna Moll: "Donam suport a una prova molt participativa, apta per a tothom, i que reuneix eixos bàsics com la inclusió de persones amb diversitat funcional, la igualtat i la promoció esportiva"

Palma, 3 de juliol de 2017.- Avui matí ha tingut lloc a la planta d'esports d'El Corte Inglés la presentació del V Campionat de Balears d'Aigües Obertes, IV Travessa Popular El Corte Inglés i la II Travessa Escolar JUGAM. L'Institut Municipal de l'Esport (IME) col.labora en aquestes proves, que tindran lloc a la platja de Palma el pròxim diumenge 9 de juliol.

A l'acte hi han assistit la tinenta de batle d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Palma, Susanna Moll; la directora insular d'Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells; el director de relacions externes d'El Corte Inglés, Antonio Sánchez Grao; el director general d'Unisport Consulting, Manuel Hernández, i el president de la Federació Balear de Natació, Vicente Cáceres.

Moll ha destacat que "donam suport a una prova molt participativa, apta per a tothom, i que reuneix eixos bàsics com la inclusió de persones amb diversitat funcional, la igualtat i la promoció esportiva".

La Federació Balear de Natació i Unisport Consulting, organitzadors de la prova, esperen comptar amb la participació de més de 400 nedadors en les dues distàncies que es presenten: 5.000 i 2.000 metres, a més de la presència dels millors nedadors de les Illes, que competiran al Campionat de Balears, amb una distància 5.000 metres.
A l'edició d'enguany, la distància de 2.000 m serà una prova adaptada a persones amb diversitat funcional i també podran participar a la distància de 500 m, gràcies al suport del programa APTA del Consell de Mallorca, ajudant així a afavorir l'atenció a la diversitat i garantint d'aquesta manera que tothom pugui tenir accés a l'esport.
La II Travessa Escolar "JUGAM. Posa valors a l'esport", organitzada per la Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca, està dirigida a nins i nines nascuts entre 2005 i 2010, que cobriran una distància de 500 metres. Tots els participants en aquesta travessa infantil rebran una medalla de finisher i un obsequi. Les inscripcions infantils i de les persones amb diversitat funcional són gratuïtes gràcies al recolzament del Consell de Mallorca.

Data darrera modificació: 2 de desembre de 2022