Publicador de continguts


La Plaça de Cort acull el concert de cloenda del cicle "Música del teu Nadal" en què han participat més de 600 nins durant aquestes festes


29 de desembre de 2010

Palma, 29 de desembre - Demà dijous 30 Desembre es celebra a la Plaça de Cort el concert de cloenda del cicle "Música del teu Nadal" en què han participat més de 600 nins i nines de diferents corals durant aquestes festes de Nadal a carrers i places de Palma.


A les 18.00 hores de demà actua a la Plaça de Cort el Cor Infantil de la Fundació Teatre Principal de Palma i a les 19.00 hores el Cor Juvenil de la Fundació Teatre Principal de Palma.


El cicle de concerts "La música del teu Nadal" és un projecte de dinamització del petit i mitjà comerç de Palma que es fonamenta en vincular la idea de foment del sector comercial a un producte cultural basat en la música i el món dels nins, dins un ambient nadalenc.


En total més de 600 nins i nines de diferents corals han participat en el cicle de concerts que s'ha celebrat a places i carrers de Palma des del passat 16 de desembre. Cal recordar que aquest cicle ha comptat amb set sessions, distribuïdes entre els dies 16, 17, 20, 21, 22, 28 i 30 de desembre i en què han participat les corals de Joventuts Musicals de Palma (filial de la Coral UIB), Coral Madre Alberta, Camerana Escola Fundació Mesmúsica, Coral de Sant Josep, Escolania Vermells de la Seu, Escolania "Blavets de Lluc" acompanyant a La Sibil.la, Agrupació Coral Femenina de Sant Francesc, Nins Cantors del Col.legi Sant Francesc, Cor i orquestra del CMEMP (Conservatori Municipal Elemental de Música de Palma), Coral Juvenil Federativa de Palma, Acadèmia Pro Art Música i el Cor Infantil i el Cor Juvenil de la Fundació Teatre Principal de Palma.


Amb aquest projecte l'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Palma ha volgut fomentar l'afluència de públic als distints eixos comercials, reforçant l'ambient nadalenc a través de la creació d'un espai a distints indrets del centre, en els quals han actuat corals infantils interpretant nadales i infants interpretant peces nadalenques amb piano i altres instruments.

La "Música del teu Nadal" ha arribat enguany a la segona edició. S'ha optat per programacions dobles que han comptat amb l'actuació diària de dues corals o d'una formació coral i una orquestra. Així, s'ha aconseguit la participació de les agrupacions corals infantils i juvenil de nivell més alt de la ciutat de Palma i de diverses agrupacions orquestrals infantils i juvenils. Cal destacar l'actuació extraordinària de la Escolania de Lluc (Blavets), que representaran amb caràcter excepcional el cant de la Sibil.la, declarat recentment Patrimoni de la Humanitat.


La campanya ha estat pensada i gestionada de forma íntegra per la direcció general de comerç i consum de la Regidoria de Relacions Institucionals, Turisme, Comerç i Consum, seguint la línia d'altres projectes de la direcció general que vinculen l'objectiu de dinamització del sector comercial a l'accés dels ciutadans a l'oferta cultural de la ciutat de Palma. En aquesta ocasió la promoció de la cultura s'ha vinculat a la idea de la música i de les veus infantils, com element atractiu i amb capacitat per generar expectació als carrers de ciutat.

Data darrera modificació: 13 de març de 2023