Publicador de continguts


La piscina interior de Son Hugo romandrà tancada provisionalment després de detectar-se una fissura estructural


24 d’octubre de 2017

S'està realitzant un informe tècnic pericial per a valorar les actuacions immediates i puntuals de la reparació

El termini per a la reobertura dependrà de la valoració tècnica, però inicialment pot ser aproximadament d'un mes

Palma, 23 d'octubre de 2017. L'equip directiu de l'IME ha decidit tancar provisionalment la piscina de Son Hugo per motius de seguretat després de detectar-se una fissura al perfil de la piscina interior.

Des del primer moment, personal especialitzat està realitzant un informe tècnic pericial per a valorar les actuacions immediates i puntuals de la reparació. L'IME treballa per a reobrir-la com més aviat millor garantint les condicions de seguretat. El termini per a la reobertura dependrà de la valoració tècnica, però inicialment pot ser aproximadament d'un mes.

Aquesta incidència s'ha pogut detectar gràcies als exigents controls de manteniment que l'IME duu a terme i al seguiment que es fa de les instal.lacions esportives.

La resta d'espais esportius de Son Hugo, com el gimnàs d'abonats, les activitats de fitnes, les terrasses i el solàrium, es mantindran en els seus horaris habituals. Durant aquest temps, els abonats podran utilitzar les vuit piscines restants de l'Institut Municipal de l'Esport.

L'IME vol demanar disculpes pels inconvenients que aquesta situació provisional pugui provocar als usuaris i reitera que s'ha pres una decisió preventiva prioritzant criteris de seguretat. L'Institut Municipal de l'Esport compensarà econòmicament els cursetistes, que no hauran de pagar mentre la piscina estigui tancada.

Així mateix, l'IME n'ha informat la Federació de Natació i els clubs, i al llarg del matí n'està informant els usuaris i els cursetistes de les activitats aquàtiques amb cartells informatius a les instal.lacions, a través del web i de missatges a mòbils.

A hores d'ara, els abonats a l'IME, 1.300 cursetistes, 2 clubs de waterpolo i 4 clubs de natació, utilitzen la piscina. Els equips de natació adaptaran aquests dies els seus entrenaments a Son Hugo, de manera que modificaran la seva rutina, passant a exercitar-se al gimnàs del centre.

L'Ajuntament de Palma ha fet una important aposta per a aquesta instal.lació perquè torni a esser un referent internacional i un centre esportiu d'excel.lència per als ciutadans de Palma.

El mes de març es va anunciar l'actual projecte de reforma integral de Son Hugo amb una inversió de 2,5 milions d'euros, una remodelació prioritària per al consistori després de comprovar un important deteriorament a les estructures a causa de la corrosió. En aquests moments, el projecte es troba a la primera fase, la d'instal.lació de plaques fotovoltaiques.

Nota de premsa del mes de març https://noticies.palma.cat/-/l-ime-millorar%C3%A0-les-piscines-de-son-hugo-amb-un-pla-d-inversi%C3%B3-de-2-5-milions-d-euros-1

Roda de premsa del mes de març
https://www.youtube.com/watch?v=C9Fgkkochfg  

Data darrera modificació: 30 de maig de 2023